Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
HAPPY KID SPRAY

HAPPY KID SPRAY

Sprej srečen otrok

Negujoč, Uravnotežujoč, Pomirjajoč

Čudovit za v učilnice * Sveta veličastnost

Posprejaj v otroški sobah, njihove blazine, njihove igrače in nad njihovo glavo, da se razprši navzdol. Ta nežna, negujoča mešanica, narejena posebej za otroke in dojenčke, je vse splošni uravnoteževalnik in odličen za umirjene v izzivajočih situacijah. Njegov radosten, ljubeč vpliv lahko navdihne pozitivno dinamiko med brati in sestrami in prijatelji, kot tudi med starši in drugimi avtoritetami. Super za igralnice, učilnice, parke, okoli kuhinjske mize, v avtu, itd. Otroci so še posebej senzitivni na energijo in hitro odreagirajo na ta sprej, in na vibracijske esence na splošno. Ravno tako super za notranjega otroka.

Sestavine: Balance and Stability (Habenaria), Be Nurtured (White Ceanothus), Divine Child (Ponthieva montana), Faith and Courage (Odontoglossum), Early Bloomer (Oxalis), Pure Joy (Orange Blossom), DolFUN~Being Love (Dolphin Pod), Otter Delight (Giant River Otters), in Mother of Pearl, s čistimi eteričnimi olji Lavender in Tangerine na osnovi aktivirane svete zdravilne vode.

Rok uporabe: ob pravilni uporabi NEOMEJEN

Več o zvezdnih esencah, načinu uporabe, pogostih vprašanjih pa v novem virtualnem svetu ZVEZDNA ESENCA SI
Novo BIO certifikat
Cena s popustom: 30,00 € Redna cena: 42,70 € Neto: 60 ml Šifra artikla: STAR-SPREJ-5 Na zalogi: NE (rok dobave 30 dni)
Količina:
Podrobnosti Zvezdni spreji vsebujejo sinergisjko mešanico cvetličnih in kristalnih esenc, čistih eteričnih olj, svete aktivirane zdravilne vode, ljubezni, pozornosti in namere. Posprejaj nad glavo in dovoli da se razprši po celem tvojem telesu … ali posprejaj svojo blazino, svoj obraz, svoj prostor ali svoje celotno telo! (posamezni spreji imajo lahko svoja dodatna navodila). Ti čudoviti spreji miline ti prinašajo dobrobit tako od vibracijskih esenc kot tudi aromatičnih olj, in najbolj pomembno – so zabavni za uporabo! Imej stekleničko v svojem avtu, v svoji pisarni, svoji spalnici in jo uporabljaj toliko kot želiš

Paracelsus, veliki zdravitelj iz 16. Stoletja, je pobiral roso iz cvetlic in s tem zdravil svoje paciente. Edward Back, moderni pionir na tem področju, je na široko raziskoval cvetlične esence v letu 1930 in ustvaril Bachove Cvetlične Esence. Verjame se, da je starodavna civilizacija Lemurije, uporabljala cvetlične esence za spodbujanje evolucije zavesti, saj so bile bolezni takrat redke.

V zadnjem času je prišlo do preporoda v razsikovanju cvetličnih esenc in približuje se čas, ko bodo cvetlične esence dvignjene vse do njihove usodne vloge, kot ene izmed najpomembnejših pri glavnih zdraviteljskih sistemih. Vemo, da je sproščanje spiritualnih in zdravilnih lastnosti, ki so shranjene v cvetlicah, eden izmed velikih ključev, ki odkrivajo božanski namen za planet Zemlja. Cvetlične esence hranijo tvoje srce in tvoje svetlobno telo. Uravnotežajo tvoje energijsko telo, kjer se začne tvoje dobro počutje. Cvetlične esence te podpirajo v tvoji sposobnosti, ohranjati frekvenco ekstaze.

Zdaj je čas za rože, da izrazijo svoje zdravilne frekvence in te podprejo v dviganju tvoje zavesti in tvojih lastnih frekvenc. Vstopamo v novo dobo zavesti. Domorodna ameriška prerokba imenuje ta čas “Čas Cvetlic”. Pravijo, da bodo v tem novem času, cvetlice postale naši učitelji in zdravitelji. In res se dogaja to! Mnogo ljudji ugotavlja, da so cvetlične esence ene izmed najbolj učinkovitih načinov zdravljenja, ki nam je trenutno na razpolago. Cvetlice so zdravilo, ki ga potrebujemo za uravnotežanje in uglasitev, in za razširitev frekvenčnega odziva človeškega uma