Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
Azteški amulet KADILO

Azteški amulet KADILO

Ključne besede: Znanje, misel, modrost, mentalni prenos in jasnost, kadilo, zemlja, moč, gibanje, potres, osrediščenost, sinergija, sočasnost, zemeljske sile, višja frekvenca in evolucija, varuh zemlje, kristalno zdravljenje, ščit.

Amulet je narejen iz naravnega lesa, lasersko graviran in informiran s starodavno Maya Tzolkin simboliko, ki v Tebi aktivira DNK, starodavno energijo in celični praspomin ter Te premakne v Čas po Veliki Spremembi ali v Zlato Dobo.

Zraven tekstilna vrvica. Amulet se lahko nosi okoli vratu, zapestja ali gležnja.
Cena: 13,00 € Neto: 1 kom Šifra artikla: AZTEKI-KADILO Na zalogi: DA
Količina:
Podrobnosti Zemlja Ti daje moč prizemljenosti in kristalnega zdravljenja. Sledi svojim nogam, kamorkoli Te vodijo. Začuti svetost življenja in prebudi v Sebi strastno vodstveno moč. Vstopi skozi vrata evolucije. Sprejmi Ljubezen Matere Zemlje ter se ji zahvali za njene darove.

No'j vključuje misterij časa in prostora ali najt. Je povezava med univerzalnim kozmičnim umom in človeškim umom - intelekt, znanje, modrost in spiritualno učenje. Je energija, ki vodi misli, znanje in spomin. Ravno tako vodi izobraževanje, humanistiko in psihologijo. Veliki modreci bele magije so bili rojeni v tej energiji, dediči veličastne predniške linije Kukulkan, eni izmed velikih spiritualnih vodnikov v starodavnem svetu.

več v rubriki Horoskop ali Koledar ali na www.akademija-zivljenja.si