Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
Kadilo Frankincense solze Frankincese je bistveno kadilo. Močno je povezano s spiritualno prakso katerekoli snovi na Zemlji. Frankincense je... Cena: 20,00 € Dodaj v košarico:
Maya kadilo Kopal - bela smola Kopal ima nežen, sladek in zelo prijeten vonj. Lahko je uporabljen za inspiracijo, priklic, invokacijo, srečo in... Cena: 20,00 € Dodaj v košarico:
Maya kadilo Kopal - rumena smola Kopal ima nežen, sladek in zelo prijeten vonj. Lahko je uporabljen za inspiracijo, priklic, invokacijo, srečo in... Cena: 20,00 € Dodaj v košarico:
Oglje Klasično oglje za majevsko kadilo Kopal. V paketu 10. kom za enkratno uporabo. Postopek za uporabo: Obvezni pripomoček... Cena: 5,00 € Dodaj v košarico:
Sveto kadilo iz Peruja To je redko, posebno in zelo cenjeno kadilo iz deževnega gozda v Peruju, pogosto imenovan Incienso (kadilo). Prihaja iz... Cena: 20,00 € Dodaj v košarico:
Sveto perujsko kadilo Mira Perujska Mira (Commiphora Myrrha) ima topel zemeljski, lesni vonj, z nežnimi balzamičnimi podtoni. Mira je tipično... Cena: 20,00 € Dodaj v košarico: