Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
ENERGIJSKO ČIŠČENJE Z JAJCEM Energijsko čiščenje z jajcem je ena izmed najstarejših naravnih oblik energijskega čiščenja, kar jih pozna človek.... Cena: 250,00 € Dodaj v košarico:
ONLINE HIPNOTERAPIJA Hipnoza je naravno stanje uma. Danes milijoni po svetu, tako zvezdniki, kot tudi čisto običajni ljudje, uporabljajo... Cena: 250,00 € Dodaj v košarico:
Online regresija pod hipnozo Cilj regresije preteklih življenj pod hipnozo je odkriti potlačene in skrite dimenzije, da lahko razumeš sam-a sebe... Cena: 250,00 € Dodaj v košarico:
online terapija JEZIK SVETLOBE Čisto prvi jezik univerzuma je Jezik Svetlobe, ki je v samem bistvu starodavna napredna tehnologija, sestavljena iz... Cena: 250,00 € Dodaj v košarico:
Online Tzolkin aktivacija Online Tzolkin aktivacija traja 120 min. in zajema pogovor in aktivacijo na daljavo 26-tih točk na tvojem telesu, ki so... Cena: 300,00 € Dodaj v košarico:
Proces Iluminacije Proces Iluminacije je starodavna šamanska tehnika Južne Amerike, ki te podpre pri tvojem lastnem opolnomočenju. Vse... Cena: 150,00 € Dodaj v košarico:
SVETA CACAO MEDICINA Dobrodošel, dobrodošla na online zoom sveto Cacao medicino, ki je eden izmed najlepših in najbolj naravnih načinov, da... Cena: 150,00 € Dodaj v košarico:
YAM MASAŽNA TERAPIJA YAM masaža terapija trebuha je zelo vsestranska saj deluje tako na fizičnem, miselnem, čustvenem in spiritualnem... Cena: 250,00 € Dodaj v košarico: