Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
VSE ČAKRE

VSE ČAKRE

METATRON * Kremen, Jasnost
- Mavrica

Zaščiti in zdravi * Želodec * Hipofiza * Prebavni trakt

Mavrična esenca kremena prinaša notri in sije svetlobo. Privlači življenjsko silo, razsvetli in energetizira auro. Prebudi čisto svetlobo duše, spodbuja duševno ravnovesje in omogoča pozitivno razmišljanje. Čudovite krogle čistega kremena, ki so bile narejene za to esenco, so bile programirane z vso ljubeznijo univerzuma, kar mnogi občutijo takoj, ko jo vzamejo. Občuti pozitivno energijo, kako sije od znotraj, ko vzameš to mavrično kremen esenco. Spodbuja pomlajevanje in uravnoteža eterično telo. Kremen je čudovit za zemeljsko zdravljenje. Uporabi kapljice direktno na zemlji. Kremen ravno tako aktivira psihična darila. Ta esenca je lahko uporabljena, da okrepi druge esence, in je zelo mogočna, če se jo jemlje samo. Ravno tako je super za druge modalitete, še posebno homeopatijo. Daj 7 kapljic v običajne kapljice za oči za očesno kremen terapijo. Arhangel Metatron razsvetljuje to esenco.

Anatomija ključne besede: krvni obtok in imunski sistem, ledvice, mehur, prebava, koža (opekline, mehurji), vrtoglavica

Sestavine: 80% svete zdravilne aktivirane vode, 20% vodka kot perservativ, in esenca izbrane orhideje, cvetlice ali kristala

Rok uporabe: ob pravilni uporabi NEOMEJEN

Več o zvezdnih esencah, načinu uporabe, pogostih vprašanjih pa v novem virtualnem svetu ZVEZDNA ESENCA SI
Cena: 25,00 € Neto: 30 ml Šifra artikla: STAR-CAKRE-12 Na zalogi: NE (rok dobave 30 dni)
Količina:
Podrobnosti Kristalne esence Čakra so narejene posebej, da ustrezajo 12 energijskim centrum telesa, podpirajoč jih pri odpiranju, uravnotežanju in aktiviranju. Dejanske barve kamnov zagotavljajo svetlobno frekvenco za vsako čakro, in molekularni make-up vsakega kamna prenaša specifično vibracijsko frekvenco. (te posebne razlike so navedene v opisu za vsako esenco spodaj). Mnogo angelov, arhangelov in vnebozetnih mojstrov ravno tako prežema s svojo energijo v te esence, ki so bile še dodatno prežete z energijo Vesak polne lune.

Paracelsus, veliki zdravitelj iz 16. Stoletja, je pobiral roso iz cvetlic in s tem zdravil svoje paciente. Edward Back, moderni pionir na tem področju, je na široko raziskoval cvetlične esence v letu 1930 in ustvaril Bachove Cvetlične Esence. Verjame se, da je starodavna civilizacija Lemurije, uporabljala cvetlične esence za spodbujanje evolucije zavesti, saj so bile bolezni takrat redke.

V zadnjem času je prišlo do preporoda v razsikovanju cvetličnih esenc in približuje se čas, ko bodo cvetlične esence dvignjene vse do njihove usodne vloge, kot ene izmed najpomembnejših pri glavnih zdraviteljskih sistemih. Vemo, da je sproščanje spiritualnih in zdravilnih lastnosti, ki so shranjene v cvetlicah, eden izmed velikih ključev, ki odkrivajo božanski namen za planet Zemlja. Cvetlične esence hranijo tvoje srce in tvoje svetlobno telo. Uravnotežajo tvoje energijsko telo, kjer se začne tvoje dobro počutje. Cvetlične esence te podpirajo v tvoji sposobnosti, ohranjati frekvenco ekstaze.

Zdaj je čas za rože, da izrazijo svoje zdravilne frekvence in te podprejo v dviganju tvoje zavesti in tvojih lastnih frekvenc. Vstopamo v novo dobo zavesti. Domorodna ameriška prerokba imenuje ta čas “Čas Cvetlic”. Pravijo, da bodo v tem novem času, cvetlice postale naši učitelji in zdravitelji. In res se dogaja to! Mnogo ljudji ugotavlja, da so cvetlične esence ene izmed najbolj učinkovitih načinov zdravljenja, ki nam je trenutno na razpolago. Cvetlice so zdravilo, ki ga potrebujemo za uravnotežanje in uglasitev, in za razširitev frekvenčnega odziva človeškega uma