Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
HAPPY PET SPRAY

HAPPY PET SPRAY

and happy wild critters too

Sprej veseli hišni ljubljenčki in divje živali

Mirno, varno okolje

Umirjajoče in Poživljajoče * Za vse vrste vznemirjenosti hišnih ljubljenčkov

Posprejaj prostor ali posteljo svojega hišnega ljubljenčka ali posprejaj svoje roke in pobožaj svojega hišnega ljubljenčka. Živali (divje in domače) se odzovejo ekstremno dobro na vibracijske esence. Ta subtilen, veder sprej je odličen širok spektrum harmoniziranja, in še posebej dober kot pomoč domaćim živalim za prilagoditev na potovanje ali spremembo okolja. (čudovit za dobrodošlico nove domače živali, še posebej tistih s potencialno travmatično preteklostjo). Družbena dinamika, trening in predvsem temperament ter dobro počutje so se ravno tako izboljšali z uporabo te esence. Lahko pomaga pri pospeševanju obnovitvenega procesa (uporabiti na ranah) in je lahko pomirjajoč za živali, ki se pripravljajo za svoj prehod. Ta sprej vsebuje samo nekaj kapljic Palmarosa, ekstremno blago eterično olje s čudovitimi antibakterijskimi, protivirusnimi in poživljajočimi lastnostmi, ki je skupna sestavina v naravnih repelentov proti bolham in klopom.

Sestavine: Balance and Stability (Habenaria), Be Nurtured (White Ceanothus), Faith and Courage (Odontoglossum), Nature Communion (Trichoceros parviflorum), Whale Time (Grandfather Gray Whale), Clear Quartz, in Kyanite, s čistimi eteričnimi olji Palmarosa na osnovi aktivirane svete zdravilne vode.

Rok uporabe: ob pravilni uporabi NEOMEJEN

Več o zvezdnih esencah, načinu uporabe, pogostih vprašanjih pa v novem virtualnem svetu ZVEZDNA ESENCA SI
Novo BIO certifikat
Cena s popustom: 30,00 € Redna cena: 42,70 € Neto: 60 ml Šifra artikla: STAR-SPREJ-6 Na zalogi: NE (rok dobave 30 dni)
Količina:
Podrobnosti Zvezdni spreji vsebujejo sinergisjko mešanico cvetličnih in kristalnih esenc, čistih eteričnih olj, svete aktivirane zdravilne vode, ljubezni, pozornosti in namere. Posprejaj nad glavo in dovoli da se razprši po celem tvojem telesu … ali posprejaj svojo blazino, svoj obraz, svoj prostor ali svoje celotno telo! (posamezni spreji imajo lahko svoja dodatna navodila). Ti čudoviti spreji miline ti prinašajo dobrobit tako od vibracijskih esenc kot tudi aromatičnih olj, in najbolj pomembno – so zabavni za uporabo! Imej stekleničko v svojem avtu, v svoji pisarni, svoji spalnici in jo uporabljaj toliko kot želiš

Paracelsus, veliki zdravitelj iz 16. Stoletja, je pobiral roso iz cvetlic in s tem zdravil svoje paciente. Edward Back, moderni pionir na tem področju, je na široko raziskoval cvetlične esence v letu 1930 in ustvaril Bachove Cvetlične Esence. Verjame se, da je starodavna civilizacija Lemurije, uporabljala cvetlične esence za spodbujanje evolucije zavesti, saj so bile bolezni takrat redke.

V zadnjem času je prišlo do preporoda v razsikovanju cvetličnih esenc in približuje se čas, ko bodo cvetlične esence dvignjene vse do njihove usodne vloge, kot ene izmed najpomembnejših pri glavnih zdraviteljskih sistemih. Vemo, da je sproščanje spiritualnih in zdravilnih lastnosti, ki so shranjene v cvetlicah, eden izmed velikih ključev, ki odkrivajo božanski namen za planet Zemlja. Cvetlične esence hranijo tvoje srce in tvoje svetlobno telo. Uravnotežajo tvoje energijsko telo, kjer se začne tvoje dobro počutje. Cvetlične esence te podpirajo v tvoji sposobnosti, ohranjati frekvenco ekstaze.

Zdaj je čas za rože, da izrazijo svoje zdravilne frekvence in te podprejo v dviganju tvoje zavesti in tvojih lastnih frekvenc. Vstopamo v novo dobo zavesti. Domorodna ameriška prerokba imenuje ta čas “Čas Cvetlic”. Pravijo, da bodo v tem novem času, cvetlice postale naši učitelji in zdravitelji. In res se dogaja to! Mnogo ljudji ugotavlja, da so cvetlične esence ene izmed najbolj učinkovitih načinov zdravljenja, ki nam je trenutno na razpolago. Cvetlice so zdravilo, ki ga potrebujemo za uravnotežanje in uglasitev, in za razširitev frekvenčnega odziva človeškega uma