Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
FAB SPRAY /Focus, Awake & Brilliant/

FAB SPRAY /Focus, Awake & Brilliant/

FAB Sprej /Osrediščen, prebujen in brilijanten/
Očisti energijo, zasidra svetlobno telo

Za jasnost, Budnost in Entuziazem med tem, ko študiraš, delaš, voziš,… * Jaz sem Kreativni Genij

Posprejaj svoj obraz. Počuti se čudovito s to poživljajočo mešanico spodbujajočih eteričnih olj in esenc, ki podpirajo osrediščenost, navdih, motivacijo in vzdržljivost. Čudovit za boljšo koncentracijo medtem, ko študiraš, delaš, ali pri katerikoli dejavnosti, kjer je potreben tvoja polna pozornost, ali za trajno budnost, ko voziš na dolge razdalje. “Jaz sem birlijanten, popolnoma buden, krativen genij.” Ta sprej je ravno tako uporaben za splošno letargijo in odlašanje, ali občutke razpršenosti in preobremenjenosti. Lahko pomaga opredelitvi tvoje področja fokusa in uravnotežiti duševne porcese, ali je tudi čezmerna meglenost ali pretirana zaposlenost. Učinkovit v mnogih dimenzijah.

Sestavine: Ancient Wisdom (Lycaste longepetalia), Faith and Courage (Odontoglossum), Creation/Focus (Jacaranda), Inner Guru (Purple Sage), Inocencia Coca (Coca), I Remember (Rosemary), My Passion (Passionflower), Project Catalyst (Indian Paintbrush), Spicy Vitality (Nasturtium), Kyanite in Purple Tourmaline, z eteričnimi olji Rosemary, Peppermint in Lemongrass na osnovi aktivirane svete zdravilne vode.

Rok uporabe: ob pravilni uporabi NEOMEJEN

Več o zvezdnih esencah, načinu uporabe, pogostih vprašanjih pa v novem virtualnem svetu ZVEZDNA ESENCA SI
Novo BIO certifikat
Cena s popustom: 30,00 € Redna cena: 42,70 € Neto: 60 ml Šifra artikla: STAR-SPREJ-4 Na zalogi: NE (rok dobave 30 dni)
Količina:
Podrobnosti Zvezdni spreji vsebujejo sinergisjko mešanico cvetličnih in kristalnih esenc, čistih eteričnih olj, svete aktivirane zdravilne vode, ljubezni, pozornosti in namere. Posprejaj nad glavo in dovoli da se razprši po celem tvojem telesu … ali posprejaj svojo blazino, svoj obraz, svoj prostor ali svoje celotno telo! (posamezni spreji imajo lahko svoja dodatna navodila). Ti čudoviti spreji miline ti prinašajo dobrobit tako od vibracijskih esenc kot tudi aromatičnih olj, in najbolj pomembno – so zabavni za uporabo! Imej stekleničko v svojem avtu, v svoji pisarni, svoji spalnici in jo uporabljaj toliko kot želiš

Paracelsus, veliki zdravitelj iz 16. Stoletja, je pobiral roso iz cvetlic in s tem zdravil svoje paciente. Edward Back, moderni pionir na tem področju, je na široko raziskoval cvetlične esence v letu 1930 in ustvaril Bachove Cvetlične Esence. Verjame se, da je starodavna civilizacija Lemurije, uporabljala cvetlične esence za spodbujanje evolucije zavesti, saj so bile bolezni takrat redke.

V zadnjem času je prišlo do preporoda v razsikovanju cvetličnih esenc in približuje se čas, ko bodo cvetlične esence dvignjene vse do njihove usodne vloge, kot ene izmed najpomembnejših pri glavnih zdraviteljskih sistemih. Vemo, da je sproščanje spiritualnih in zdravilnih lastnosti, ki so shranjene v cvetlicah, eden izmed velikih ključev, ki odkrivajo božanski namen za planet Zemlja. Cvetlične esence hranijo tvoje srce in tvoje svetlobno telo. Uravnotežajo tvoje energijsko telo, kjer se začne tvoje dobro počutje. Cvetlične esence te podpirajo v tvoji sposobnosti, ohranjati frekvenco ekstaze.

Zdaj je čas za rože, da izrazijo svoje zdravilne frekvence in te podprejo v dviganju tvoje zavesti in tvojih lastnih frekvenc. Vstopamo v novo dobo zavesti. Domorodna ameriška prerokba imenuje ta čas “Čas Cvetlic”. Pravijo, da bodo v tem novem času, cvetlice postale naši učitelji in zdravitelji. In res se dogaja to! Mnogo ljudji ugotavlja, da so cvetlične esence ene izmed najbolj učinkovitih načinov zdravljenja, ki nam je trenutno na razpolago. Cvetlice so zdravilo, ki ga potrebujemo za uravnotežanje in uglasitev, in za razširitev frekvenčnega odziva človeškega uma