Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
Online Coaching Astrologija Plejad

Online Coaching Astrologija Plejad

33 izvornih energij - Jezik Svetlobe, Frekvenc in Vibracij
33 individualnih coachingov in aktivacij

Online Spiritualni Coaching Astrologija Plejad je namenjen vsem, tistim, ki se z astrologijo srečujete prvič, kot tudi vsem tistim, ki astrologijo uporabljate v svojem vsakdanjiku.

Starodavna, izvorna majevska astrologija Plejad je zaenkrat najbolj dovršena in natančna astrologija, ki je osnovana na modrosti 13-tih hiš, 13-tih zodiakalnih znamenj, 13-tih frekvenc in 13-tih vibracij.

Na Online Spiritualnem Coachingu se boš tako naučil-a, kako izdelati natalno astrološko karto zase in svoje domače, prijatelje, stranke, znance in neznance, kot tudi se boš naučil-a ustrezno brati simboliko, kot tudi boš ponotranjil-a modrost vsakega naguala, planeta, zodiaka, števila.

Na vsakem posameznem coachingu boš na koncu prejel-a eno izmed 33-tih aktivacij izvorne matrike 13:20, ki je koda novega človeka, homo luminousa.

Na 33-tih individualnih coachingih se bova posvetila tebi, tvoji natalni karti, tvojih trenutnim izzivom, tvojim trenutnim vizijam, strahovom, željam, hrepenenjem, kot tudi te izmojstrila v astrologiji.

Čas trajanja: 120 minut (x33)
Cena posameznega coachinga: 200 eur
Paketna cena 33tih coachingov s 50% popustom: 3.333 eur

Online coaching Plejad se dela vsakih 72 ur oz po dogovoru!

Do 31.7. izkoristi posebno BlinkitArt ponudbo in sicer kar 50% popust na Online coaching, in ob koncu najinega 33-tega online coachinga prejmeš BONUS:

- software / računalniški program 5D Matrika Zavesti v vrednosti 888 €

- svojo edinstveno knjigo "Klic Duše, starodavna astrologija iz Plejad", napisano na cca. 200 straneh posebaj in izključno zate, v PDF obliki. Knjiga, ki se bo pisala v času najinega druženja, in kjer je notri vključena tudi tvoja natalna astrološka karta Plejad, v vrednosti 777 €

- tvoj-a Avatar-ka iz Plejad v vrednosti 111 €,

- 33 unikatnih amuletov, ki jih izdelam posebaj zate na Karibih in odpošljem ob koncu najinega coachinga v vrednosti 330 eur.

BONUS v skupni vrednosti 2106 €!Ob koncu najinega online coachinga prejmeš certifikat o uspešno opravljenem coachingu, z nazivom: VARUH-INJA STARODAVNE ASTROLOGIJE PLEJAD, saj boš ob koncu usposobljen-a, da boš to dragoceno znanje delil-a med svoje stranke,!
Novo
Cena s popustom: 3.333,00 € Redna cena: 8.772,00 € Neto: 1 kom Šifra artikla: PLEJADECOACHING Na zalogi: DA
Količina:
Podrobnosti Z visokim spoštovanjem, ljubeznijo in hvaležnostjo te vabim na edinstveno potovanje v svet Starodavne Prihodnosti, kjer boš srečal-a svoj resnični jaz in se spomnil-a, kdo si, od kod prihajaš, kakšno je tvoje poslanstvo in kam greš, ter to tudi udejanil-a.

S spoštovanjem, ljubeznijo, hvaležnostjo in svetlobo,

Maginja Blinkita,
posvečena Saq I'x, Bela Jaguarka
NAN Maya Varuhinja Časa