Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
YOKHAH MAYA - online skupinsko

YOKHAH MAYA - online skupinsko

Človeško telo je najbolj dovršen inštrument, ki ti je dan v tej dimenziji.

Pa znaš zares uporabljati svoje telo?

Poznaš magijo in medicino svojega telesa?

Najpomembnješe je poznati svoje telo, kot veličasten in kompleksen pripomoček in ga uporabljati za najvišje dobro sebe in drugih.

Starodavna ljudstva nekoč so se zavedala, da je človeško telo nekaj najbolj veličastnega, nekaj najbolj skrivnostnega, nekaj najbolj dovršenega, in uporabljali svoje telo, kot sprejemnik in oddajnik energij, kot veličasten generator energij.

Če želiš prebuditi izvorno zavest svojega telesa, potem si pripravljena na Yok'hah Maya ali starodavno majevsko jogo, ki te bo dvignila do najvišje resnice.

Lahko se odločiš za online individualno v živo z mano iz Karibov, lahko se odločiš za online skupinsko v živo, ali pa za virtualno različico, kjer dobiš vse potrebno gradivo in potem delaš sama v svojem ritmu.

Individualno je namenjeno vsem tistim, ki želite poglobljeno delati tudi na svojih trenutnih izzivih, talentih, projektih, kar pomeni, da se v popolnosti posvetiva tebi in tvoji evoluciji. Skupinsko je namenjeno vsem, ki imate radi duh skupine, vendar pa tukaj ne gremo v globino vsakega udeleženca, ker žal ni dovolj časa na razpolago. Ali virtualno, kjer delaš sama v svojem ritmu.
Okoli 7.000 let pr.n.št. so mezoameriške kulture v Mehiki prakticirale fizično, mentalno in spiritualno disciplino, ki jo je kasneje Itza Maya šamanska rodbina poimenovala Yok'Hah Maya. Današnja Yok'hah Maya tako temelji na starodavnih učenjih Olmekov, Toltekov, Zapotekov, Teotihuakanov, Majev in Aztekov.

Yok'hah Maya je holistična pot, predstavljajoč koncept časa v svoji spiritualni disciplini, kot kriterij, ali kot maksimalna integracija, ki te oskrbuje s temelji o kozmični filozofiji, ki so prepleteni s starodavnimi tehnikami, ki te vodijo, da živiš v harmoniji s cikli naše Matere Zemlje, Očeta Sonca in Kozmosa, in te globoko povežejo z lepoto, močmi in ritmi naravnega sveta.

Yok'hah Maya je tako tukaj z namenom, da ponovno odkriješ svoje človeško jedro, ga raziščeš in uporabiš, kot energijski vir za svojo osebno moč, v vsej svobodi, čistosti, iskrenosti in z vsem spoštovanjem. Ravno tako podpira tvojo osebno rast, prinaša kontrolo nad tvojimi telesnimi procesi in izboljša tvoje prirojene spiritualne sposobnosti, razširi tvojo zavest in sposobnost predstavljati si druge dimenzije in povezati se s kozmičnim virom. Cilj in namen je pot sama.

Starodavni Maji so uporabljali jogijske vaje za nadzorovanje energije, za širjenje zavesti in vplivanje naravnih sil. Tako, kot mnogi danes, ki uživate v jogi, so tudi Maya imeli globoko razumevanje o sedmih energijskih centrih človeškega telesa, ki so jih imenovali "chaklas".

Kaj pridobiš s starodavno majevsko jogo?
- Izboljšanje tvojega telesnega zdravja,
- ravnotežje,
- občutek prizemljenosti
- jasnost uma,
- psihomotorično usklajevanje,
- nevronska mišična fleksibilnost,
- moč,
- raztezanje na nivoju telo-um,
- hitrost,
- vzdržljivost,
- občutek dobrega počutja,
- svetle živahne oči,
- vedrina duha.

9 MODULOV / 9 TEDNOV / 9 MESECEV
Lahko se odločiš za intenziv in 1x tedenski coaching, lahko se odločiš za 9 modulov v 9tih tednih, kar pomeni en modul na mesec.
Novo
Cena s popustom: 999,00 € Redna cena: 2.250,00 € Neto: 1 kom Šifra artikla: YOKHAHONLINE1 Na zalogi: DA
Količina: