Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
MAGIJA ZEMLJE virtualno

MAGIJA ZEMLJE virtualno

NOVO! NOVO! NOVO!

Starodavna šamanska modrost in spiritualni zdraviteljski sistem - zdaj možno tudi virtualno, kjer vsak teden prejmeš gradivo za en modul in potem v svojem ritmu in ob svojem času delaš na posameznem modulu.

13 modulov
13 tednov

Vsak teden prejmeš gradivo za posamezen modul, in delaš na posameznem modulu takrat, ko imaš čas.

Razlika med online in virtualno MAGIJO ZEMLJE je v tem, da pri online MAGIJI ZEMLJE prejmeš 13 online coachingov v živo 1:1, medtem ko v virtualni različici prejmeš 1x tedensko izbran modul in potem sama delaš takrat, ko ti to čas dopušča.

Od samega začetka stvarstva in dolgo pred rojstvom naše znanosti, so naši predniki govorili jezik Zemlje, da so ustvarili zdravljenje in čudeže v svojem življenju.

Ali si pripravljena na zdravljenje v svojem življenju?

Da?

Ali si pripravljena na čudeže v svojem življenju?

Da?

Odlično!

Brezčasna modrost in znanje o naravnih starodavnih kodah Magije Zemlje je zdaj tukaj z namenom, podpreti te pri tvojem osebnem zdravljenju in opolnomočenju, kot tudi pri ustvarjanju čudežev v tvojem življenju v tukaj in zdaj.

Magija Zemlje vsebuje univerzalne ključe, ki ti omogočajo obnoviti tvoja razmerja do jedra tvoje esence, z namenom, da lahko postaneš polno odgovorna Kreatorka svojega življenja v tukaj in zdaj.

Tako te Magija Zemlje podpre skozi edinstvene starodavne šamanske tehnike in filozofije, ki že tisočletja dokazano pomagajo pri zdravljenju spiritualnih vzrokov fizičnih in emocionalnih bolezni, kot tudi skozi bogatenje osebne moči, samoljubezni in ljubezni do vsakega in vsega, do povečanja manifestacijskih sposobnosti, in do uravnoteženega in harmoničnega razmerja z Mati Zemljo.

Četudi te šamanstvo ne zanima, pa še vedno lahko zelo veliko pridobiš od Magije Zemlje same in njene vsebine, saj so te univerzalne starodavne tehnike zelo uporabne za vse tiste, z iskreno namero ozdraviti sami sebe, druge in planet ter spomniti tudi druge na to dragoceno zapuščino Starodavnih.

Po uspešno opravljenem online coachingu ne boš postal-a šaman-ka, temveč praktikant-ka starodavnih šamanskih tehnik!!!
Novo
Cena s popustom: 99,00 € Redna cena: 1.625,00 € Neto: 1 kom Šifra artikla: MAGIJAZEMLJE1 Na zalogi: DA
Količina: