Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
Agate - Tree

Agate - Tree

Ahat - Drevo
(belo-zelen)

Srčna čakra

ZDRAVITELJ NARAVE, FIZICNI ČISTILEC

Mogočno čiščenje, uravnoteženje in obnavljanje. Cilja na področja neravnotežja v telesu in počisti vsakršne naplavnine (emocionalne, mentalne, spiritualne, fizične), da omogoči optimalno dobro počutje in funkcionalnost.

Ker zdravi in krepi fizične sisteme, ima drevesni Ahat pozitiven vpliv na druga področja, vključujoč mentalno jasnost in zaupanje, in bolj uravnotežene, umirjene emocije.

Ključne besede anatomije: srce, ledvica, jetra, limfa, respiratorni in imunski sistem, želodec, trebušna slinavka, žolč, arterije in vene, antibiotični /protivirusni/antibakterijski (gripe, prehladi), sinusi, sluz, zobje, razstrupljanje, sezonska občutljivost

Rok uporabe: ob pravilni uporabi NEOMEJEN

Več o zvezdnih esencah, načinu uporabe, pogostih vprašanjih pa v novem virtualnem svetu ZVEZDNA ESENCA SI
Novo Ni testirano na živalih 15% popust
Cena s popustom: 25,00 € Redna cena: 36,60 € Neto: 30 ml Šifra artikla: STAR-CRISTAL4 Na zalogi: NE (rok dobave 30 dni)
Količina:
Podrobnosti Kristalne esence (aka “Gemmies”) so narejene iz najboljših kakovostnih terapevtskih sferičnih in zaobljenih kamnov, ki so na voljo na planetu.

Sfera predstavlja celostnost in ljubezen in neskončni potencial; krogi združujejo energijo.

Ti kristalni eliksirji nosijo barvni sijaj, vsebovan v vsakem kamnu, ki te oskrbuje z barvno terapijo, kot tudi z energijsko vibracijo, specifično za vsak kamen.

Kristalne esence tako negujejo, čistijo, krepijo, uravnotežajo, stabilizirajo tvoje subtilno in fizično telo, vključujoč čakre.

Te esence so bile ustvarjene v sokreaciji z mineralnim kraljestvom, v partnerstvu z varuhi kamnov (primerljivo z Devami cvetličnih esenc in Narave). Mnogo Angelov, Arhangelov in Vnebozetnih Mojstrov je ravno tako preželo kristalne esence s svojimi energijami in zavestjo.

Veliko se je za naučiti o čudežnih darilih mineralnega kraljestva. Prosim vedi, da obstaja veliko knjig in spletnih strani, ki podajajo širše informacije o vsakem kristalu posebej, zato si vabljen-a, da se poglobiš in raziščeš sam-a zase, kaj vse določen kristal oz. kristalna esenca pomeni in prinaša v tvoje življenje.