Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
Agate - Moss

Agate - Moss

Ahat - Mah
(mlečen, z dodatki odtenka zelenega praprota)

Korenska in Srčna čakra

BAB’CA NARAVE, ASIMILACIJA IN ELIMINACIJA

V skladu z njegovim imenom in podobo, Ahat mah poseduje mogočno povezavo z Naravo, vključujoč poravnavo z elementarnimi kraljestvi in devami.

Podporna esenca pri kmetovanju, botaniki, vrtnarjenju, zeliščnih in esenčnih terapijah, in v vseh udejstvovanjih, ki so povezana z rastjo, živimi stvarmi, vključujoč vodna telesa.

Zdravilna, prizemljena in stabilna.

Kamen bogastva – predstavljajoč negovalne energije naše kolektivne Mati Zemlje; lahko stimulira blaginjo.

Uporaben pri rojstvih na vseh nivojih; naslavlja plodnost, rojstvo, kreativnost, dovršitev projektov, bolj zdrave izbire življenjskega stila, in za “obračanje novega lista”.

Ključne besede anatomije: cirkulacija, limfa, imunski sistem (gripe, prehladi), nosečnost, koža (gljivične infekcije), prebavne težave, protivnetno, beljakovinska asimilacija hranil, mentalne in emocionalne motnje (depresija, anoreksija nevroz), in okoljska občutljivost (alergije)

Rok uporabe: ob pravilni uporabi NEOMEJEN

Več o zvezdnih esencah, načinu uporabe, pogostih vprašanjih pa v novem virtualnem svetu ZVEZDNA ESENCA SI
Novo Ni testirano na živalih 15% popust
Cena s popustom: 25,00 € Redna cena: 36,60 € Neto: 30 ml Šifra artikla: STAR-CRISTAL3 Na zalogi: NE (rok dobave 30 dni)
Količina:
Podrobnosti Kristalne esence (aka “Gemmies”) so narejene iz najboljših kakovostnih terapevtskih sferičnih in zaobljenih kamnov, ki so na voljo na planetu.

Sfera predstavlja celostnost in ljubezen in neskončni potencial; krogi združujejo energijo.

Ti kristalni eliksirji nosijo barvni sijaj, vsebovan v vsakem kamnu, ki te oskrbuje z barvno terapijo, kot tudi z energijsko vibracijo, specifično za vsak kamen.

Kristalne esence tako negujejo, čistijo, krepijo, uravnotežajo, stabilizirajo tvoje subtilno in fizično telo, vključujoč čakre.

Te esence so bile ustvarjene v sokreaciji z mineralnim kraljestvom, v partnerstvu z varuhi kamnov (primerljivo z Devami cvetličnih esenc in Narave). Mnogo Angelov, Arhangelov in Vnebozetnih Mojstrov je ravno tako preželo kristalne esence s svojimi energijami in zavestjo.

Veliko se je za naučiti o čudežnih darilih mineralnega kraljestva. Prosim vedi, da obstaja veliko knjig in spletnih strani, ki podajajo širše informacije o vsakem kristalu posebej, zato si vabljen-a, da se poglobiš in raziščeš sam-a zase, kaj vse določen kristal oz. kristalna esenca pomeni in prinaša v tvoje življenje.