Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
Maya amulet OREL

Maya amulet OREL

Ključne besede: Posrednik med Zemljo in Nebom ter človeškimi bitji, ptica moči, intuicija, sanje, prerokovanje, kreacija, vizija, um, upanje, dogovor, sočutno služenje, telepatija, komunikacija z bitji iz drugih dimenzij, globalna zavest, planetarni um, verovanje vase, sveta vizija.

Amulet je narejen iz naravnega lesa, lasersko graviran in informiran s starodavno Maya Tzolkin simboliko, ki v Tebi aktivira DNK, starodavno energijo in celični praspomin ter Te premakne v Čas po Veliki Spremembi ali v Zlato Dobo.

Zraven tekstilna vrvica. Amulet se lahko nosi okoli vratu, zapestja ali gležnja.
Cena: 13,00 € Neto: 1 kom Šifra artikla: TZIKIN-OREL Na zalogi: DA
Količina:
Podrobnosti Moč orla je moč svobodne vizije, mentalne jasnosti in fokusa, je zmožnost ustvarjanja obilja in je sposobnost predstavljati si v duhu možnosti, ki so večje od tebe samega. Ko rasteš v razumevanju, se stebri nebes in zemlje združijo v tebi, in tako lahko iz svoje notranjosti dostopaš do vsega znanja in modrosti ter aktiviraš tisto, kar potrebuješ za manifestacijo svoje vizije. Zdaj lahko s ptičje perspektive vidiš širšo sliko stvari. V dnevu se skriva veliko ustvarjalnih namigov. Pri kreaciji uporabi moč razuma, ohrani navdih in ostani predan svoji viziji.

več v rubriki Horoskop in Koledar ali na www.akademija-zivljenja.si