Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
SHIELD OF LIGHT SPRAY

SHIELD OF LIGHT SPRAY

Sprej ščit svetlobe

Varno, zaščiteno, pogumno * Zdrave vibracijske meje

Čudovit za zelo občutljive * Prežet z Arhangelom Mihaelom

Posprejaj svoje energijsko polje in nad svojo glavo. Zdrave vibracijske meje. Pomaga pri kreaciji harmonične frekvence okoli tebe, da nič motečega ne more vstopiti v tvoje polje. Priljubljena formula za zdravitelje in druge občutljive posameznike! Še posebej je uporaben pred vstopom v bolnišnice ali zdravstvene domove, kot tudi za sodišča, zapore – kjerkoli je potencialno težka energija, in kjer želiš biti na voljo brez, da bi bil prizadet. Ravno tako pomaga filtrirati elektromagnetično onesnaženost od elektronskih naprav in visoko napetostnega omrežja, ali medtem ko potuješ v velika mesta, še posebno na in okoli letališč. Počuti se varno. Ljubek za uporabiti okoli svoje hiše, na vrtu, v pisarni (znotraj in zunaj). Mnogi so poročali, da jim je ta sprej pomagal potopiti se v prijeten večer spanec, zaviti v dišeč kokon varnosti in gotovosti. Arhangel Mihael je blagoslovil to mešanico s svojim zaščitnim ščitom.

Sestavine: Balance and Stability (Habenaria), Faith and Courage (Odontoglossum), Freedom/Libertad (Xylobium w/ 24K Gold), Gold + Silver/White Chakra (Sobralia setigera), Magic Healer (Plantain), Strength of Achilles (White Yarrow), in Blue Sapphire, s čistimi eteričnimi olji Rosemary, Frankincense and Lemongrassna na osnovi aktivirane svete zdravilne vode.

Rok uporabe: ob pravilni uporabi NEOMEJEN

Več o zvezdnih esencah, načinu uporabe, pogostih vprašanjih pa v novem virtualnem svetu ZVEZDNA ESENCA SI
Novo BIO certifikat
Cena s popustom: 30,00 € Redna cena: 42,70 € Neto: 60 ml Šifra artikla: STAR-SPREJ-12 Na zalogi: NE (rok dobave 30 dni)
Količina:
Podrobnosti Zvezdni spreji vsebujejo sinergisjko mešanico cvetličnih in kristalnih esenc, čistih eteričnih olj, svete aktivirane zdravilne vode, ljubezni, pozornosti in namere. Posprejaj nad glavo in dovoli da se razprši po celem tvojem telesu … ali posprejaj svojo blazino, svoj obraz, svoj prostor ali svoje celotno telo! (posamezni spreji imajo lahko svoja dodatna navodila). Ti čudoviti spreji miline ti prinašajo dobrobit tako od vibracijskih esenc kot tudi aromatičnih olj, in najbolj pomembno – so zabavni za uporabo! Imej stekleničko v svojem avtu, v svoji pisarni, svoji spalnici in jo uporabljaj toliko kot želiš

Paracelsus, veliki zdravitelj iz 16. Stoletja, je pobiral roso iz cvetlic in s tem zdravil svoje paciente. Edward Back, moderni pionir na tem področju, je na široko raziskoval cvetlične esence v letu 1930 in ustvaril Bachove Cvetlične Esence. Verjame se, da je starodavna civilizacija Lemurije, uporabljala cvetlične esence za spodbujanje evolucije zavesti, saj so bile bolezni takrat redke.

V zadnjem času je prišlo do preporoda v razsikovanju cvetličnih esenc in približuje se čas, ko bodo cvetlične esence dvignjene vse do njihove usodne vloge, kot ene izmed najpomembnejših pri glavnih zdraviteljskih sistemih. Vemo, da je sproščanje spiritualnih in zdravilnih lastnosti, ki so shranjene v cvetlicah, eden izmed velikih ključev, ki odkrivajo božanski namen za planet Zemlja. Cvetlične esence hranijo tvoje srce in tvoje svetlobno telo. Uravnotežajo tvoje energijsko telo, kjer se začne tvoje dobro počutje. Cvetlične esence te podpirajo v tvoji sposobnosti, ohranjati frekvenco ekstaze.

Zdaj je čas za rože, da izrazijo svoje zdravilne frekvence in te podprejo v dviganju tvoje zavesti in tvojih lastnih frekvenc. Vstopamo v novo dobo zavesti. Domorodna ameriška prerokba imenuje ta čas “Čas Cvetlic”. Pravijo, da bodo v tem novem času, cvetlice postale naši učitelji in zdravitelji. In res se dogaja to! Mnogo ljudji ugotavlja, da so cvetlične esence ene izmed najbolj učinkovitih načinov zdravljenja, ki nam je trenutno na razpolago. Cvetlice so zdravilo, ki ga potrebujemo za uravnotežanje in uglasitev, in za razširitev frekvenčnega odziva človeškega uma