Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
SPREJ BLUE LOTUS TEMPLE

SPREJ BLUE LOTUS TEMPLE

Utelesi Tempelj

Ta sveti zakrament, prežemajoč visoko frekvenco, je veličastni transformer energije, ki te popelje skozi portal tvojega lastnega templja znanja: ta tempelj je znotraj tvojega srca. Modri Lotus Tempelj je tisti, ki je najbolj plemenit i in svet za nas same. Iti v Modri Lotus Tempelj je potovanje do srca miru, v novo oktavo bivanja. Postaneš Modri Lotus Tempelj. Poravnaš se s svojim 5D jazom. Izkušaš resnično sočutje, ki je pomembna izkušnja razsvetljenja.

Modri Lotus Tempelj je mesto, kamor greš vedno lahko, ne glede na to, kje si. Esence v tej mešanici so plovilo, ki ti pomaga priti do tja. Tukaj je združitev in eksponentni učinek, ko je Modri Lotus (Vodna Lilija), kombinirana z andskimi orhidejami, in prenešene z zlatom. Pojavi se božansko zadovoljstvo in subtilno navdušenje. Tukaj je radostno brbotanje kreativne strasti.

Vračamo se Domov v Sveto Zvezo, z udejanjanjem Svete Zveze z vsem življenje. "Dom" je tam, kjer prejmemo podporo in negovanje, je mesto moči in regeneracije. Ko prideš Domov v Modri Lotus Tempelj, stopiš v svetišče opolnomočenja in ljubezni. V tem neskončnem plesu svetlobe, kreiraš spiralo - se vrneš do mesta, kjer si bil prej, vendar zdaj na novi oktavi, da lahko izkušaš popolnoma nov nivo zavestnega zavedanja. V tem svetem dOMu, v svoji razsvetljeni zavesti, se magija zgodi. Prebudiš se bolj globoko do veličastne miline, ki se prši nate.

Potopi se globoko v Modri Lotus Tempelj izkušnjo. Čudovito je uporabiti to mešanico ceremonialno in v meditaciji. Nežno pošpricaj skozi posodo čiste vode ali druge zakramentne tekočine, ali čez ritualne objekte. Sprej lahko uporabiš individualno ali v konjukciji z Modrim Lotus Templjem konstelacijo. Pokliči Kraljestvo SVetlobe, ko delaš z Modrim Lotus Templjem v ceremoniji. Uglasi se z najbolj svetimi vizionarskimi izkušnjami - evolucionarno percepcijo, ko se potopiš v Modri Lotus Tempelj v svojem srcu, svoj multidimenzionalni dOM.

Posprejaj svoje srce, auro in nad svojo glavo ... občuti veličastno milino, kako se prši nate.

Esence: Eternal Youth (Epidendrum ibaguense), Grace of Creation (Blue Water Lily), One Heart (Epidendrum cuscoense), Sacred Union (Maxillaria), Golden Rock Water, and 24K Gold

Eterična olja: Rose and Black Pepper

Osnova: Activated Sacred Healing Water (brez alkohola)
Rok uporabe: ob pravilni uporabi NEOMEJEN

Več o zvezdnih esencah, načinu uporabe, pogostih vprašanjih pa v novem virtualnem svetu ZVEZDNA ESENCA SI
Novo
Cena s popustom: 30,00 € Redna cena: 42,70 € Neto: 60 ml Šifra artikla: STAR-SPREJ-15 Na zalogi: NE (rok dobave 30 dni)
Količina:
Podrobnosti Zvezdni spreji vsebujejo sinergisjko mešanico cvetličnih in kristalnih esenc, čistih eteričnih olj, svete aktivirane zdravilne vode, ljubezni, pozornosti in namere. Posprejaj nad glavo in dovoli da se razprši po celem tvojem telesu … ali posprejaj svojo blazino, svoj obraz, svoj prostor ali svoje celotno telo! (posamezni spreji imajo lahko svoja dodatna navodila). Ti čudoviti spreji miline ti prinašajo dobrobit tako od vibracijskih esenc kot tudi aromatičnih olj, in najbolj pomembno – so zabavni za uporabo! Imej stekleničko v svojem avtu, v svoji pisarni, svoji spalnici in jo uporabljaj toliko kot želiš

Paracelsus, veliki zdravitelj iz 16. Stoletja, je pobiral roso iz cvetlic in s tem zdravil svoje paciente. Edward Back, moderni pionir na tem področju, je na široko raziskoval cvetlične esence v letu 1930 in ustvaril Bachove Cvetlične Esence. Verjame se, da je starodavna civilizacija Lemurije, uporabljala cvetlične esence za spodbujanje evolucije zavesti, saj so bile bolezni takrat redke.

V zadnjem času je prišlo do preporoda v razsikovanju cvetličnih esenc in približuje se čas, ko bodo cvetlične esence dvignjene vse do njihove usodne vloge, kot ene izmed najpomembnejših pri glavnih zdraviteljskih sistemih. Vemo, da je sproščanje spiritualnih in zdravilnih lastnosti, ki so shranjene v cvetlicah, eden izmed velikih ključev, ki odkrivajo božanski namen za planet Zemlja. Cvetlične esence hranijo tvoje srce in tvoje svetlobno telo. Uravnotežajo tvoje energijsko telo, kjer se začne tvoje dobro počutje. Cvetlične esence te podpirajo v tvoji sposobnosti, ohranjati frekvenco ekstaze.

Zdaj je čas za rože, da izrazijo svoje zdravilne frekvence in te podprejo v dviganju tvoje zavesti in tvojih lastnih frekvenc. Vstopamo v novo dobo zavesti. Domorodna ameriška prerokba imenuje ta čas “Čas Cvetlic”. Pravijo, da bodo v tem novem času, cvetlice postale naši učitelji in zdravitelji. In res se dogaja to! Mnogo ljudji ugotavlja, da so cvetlične esence ene izmed najbolj učinkovitih načinov zdravljenja, ki nam je trenutno na razpolago. Cvetlice so zdravilo, ki ga potrebujemo za uravnotežanje in uglasitev, in za razširitev frekvenčnega odziva človeškega uma