Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
SACRED SANCTUARY - FENG SHUI

SACRED SANCTUARY - FENG SHUI

Sprej sveto zatočišče feng shui

Ustvari svoje sfero Svetlobe in Navdušenja

Uskladi in očisti energijo * Zadrži samo tisto pri čemer tvoje srce zapoje
Posprejaj sam sebe in svoj prostor. Ustvari svojo sfero Svetlobe in Navdušenja. Ta vzvišen, posvečujoč sprej spodbuja čiščenje in harmoniziranje na mnogih nivojih. Cvetlične esence Dandelion, Oregano in Rose Mallow podpirajo ponovno vzpostavitev reda in spuščanje materialnih stvari, ki nič več ne služijo namenu, medtem ko White Sage in Muna (andski mint) vibracijsko očisti in premakne nekoristno energijo. Medtem svež, revitaliziran vonj eteričnega olja Fir zapusti v prostoru vonj kot čist in svež, kot je tudi občutiti. Čudovit za uporabo pri tvojih rednih ritualih čiščenja ali kadarkoli želiš očistiti prostor. (ravno tako odličen za posvetiti svoje telo kot tempelj). Še posebno dragocen zaveznik pri izganjanju nezaželene zastale energije, ključujoč z entitetami, ali preden se preselimo v nov dom ali v novo službo (čudovit za uporabiti z Crystal Clear Spray(. Naredi čudovito dobrodošlico v domu. Dodatek Moss Agate tej mešanici prinese zdravilna darila narave v zaprt prostor in navdihuje rast in obilje.

Sestavine: About Face (Dandelion), Anchoring Light (Sobralia dichotoma), Balance and Stability (Habenaria), Let Go and Trust (Oregano), Let The Light In (White Sage), Pure and Simple (Rose Mallow), Purification (Muna), Clear Quartz, in Moss Agate, s čistimi eteričnimi olji Frankincense in Fir na osnovi aktivirane svete zdravilne vode.

Rok uporabe: ob pravilni uporabi NEOMEJEN

Več o zvezdnih esencah, načinu uporabe, pogostih vprašanjih pa v novem virtualnem svetu ZVEZDNA ESENCA SI
Novo BIO certifikat
Cena: 30,00 € Neto: 60 ml Šifra artikla: STAR-SPREJ-11 Na zalogi: NE (rok dobave 30 dni)
Količina:
Podrobnosti Zvezdni spreji vsebujejo sinergisjko mešanico cvetličnih in kristalnih esenc, čistih eteričnih olj, svete aktivirane zdravilne vode, ljubezni, pozornosti in namere. Posprejaj nad glavo in dovoli da se razprši po celem tvojem telesu … ali posprejaj svojo blazino, svoj obraz, svoj prostor ali svoje celotno telo! (posamezni spreji imajo lahko svoja dodatna navodila). Ti čudoviti spreji miline ti prinašajo dobrobit tako od vibracijskih esenc kot tudi aromatičnih olj, in najbolj pomembno – so zabavni za uporabo! Imej stekleničko v svojem avtu, v svoji pisarni, svoji spalnici in jo uporabljaj toliko kot želiš

Paracelsus, veliki zdravitelj iz 16. Stoletja, je pobiral roso iz cvetlic in s tem zdravil svoje paciente. Edward Back, moderni pionir na tem področju, je na široko raziskoval cvetlične esence v letu 1930 in ustvaril Bachove Cvetlične Esence. Verjame se, da je starodavna civilizacija Lemurije, uporabljala cvetlične esence za spodbujanje evolucije zavesti, saj so bile bolezni takrat redke.

V zadnjem času je prišlo do preporoda v razsikovanju cvetličnih esenc in približuje se čas, ko bodo cvetlične esence dvignjene vse do njihove usodne vloge, kot ene izmed najpomembnejših pri glavnih zdraviteljskih sistemih. Vemo, da je sproščanje spiritualnih in zdravilnih lastnosti, ki so shranjene v cvetlicah, eden izmed velikih ključev, ki odkrivajo božanski namen za planet Zemlja. Cvetlične esence hranijo tvoje srce in tvoje svetlobno telo. Uravnotežajo tvoje energijsko telo, kjer se začne tvoje dobro počutje. Cvetlične esence te podpirajo v tvoji sposobnosti, ohranjati frekvenco ekstaze.

Zdaj je čas za rože, da izrazijo svoje zdravilne frekvence in te podprejo v dviganju tvoje zavesti in tvojih lastnih frekvenc. Vstopamo v novo dobo zavesti. Domorodna ameriška prerokba imenuje ta čas “Čas Cvetlic”. Pravijo, da bodo v tem novem času, cvetlice postale naši učitelji in zdravitelji. In res se dogaja to! Mnogo ljudji ugotavlja, da so cvetlične esence ene izmed najbolj učinkovitih načinov zdravljenja, ki nam je trenutno na razpolago. Cvetlice so zdravilo, ki ga potrebujemo za uravnotežanje in uglasitev, in za razširitev frekvenčnega odziva človeškega uma