Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
Online Reading Akaša Zapisi pod hipnozo

Online Reading Akaša Zapisi pod hipnozo

KNJIGA SPOMINJANJA IN DNK UNIVERZUMA

Ali si pripravljen-a na Resnico?

Ali si pripravljen-a spremeniti svoje življenje?

Odkrij svoj Dušni namen skozi Akaša Zapise.

Akaša je knjižnica vseh dogodkov in odgovorov v zvezi z zavestjo v vseh stvarnostih. Vsaka življenjska oblika tako prispeva in ima dostop do Akaša Zapisov.

Medtem, ko dostopaš do Akaša Zapisov hologramsko, se lahko doživi in vidi tako dogodke, kot tudi odzive. To pomeni imeti analogno meta okrepljeno kinematografsko izkušnjo.

Knjiga Življenja nosi to zgodbo v 5D dimenziji, do katere lahko dostopaš zaenkrat hologramsko, in je tako, kot virtualna resničnost, ali skladišče, kjer čas, kot ga poznaš v 3D, ne obstaja. Tvoja celotna dušna zgodovina je tam.

Na online osebnem readingu Akaša Zapisov pod hipnozo imaš priložnost tako dostopati do svoje Knjige Duše, kjer lahko najdeš informacije in spomine, ki ti razložijo zakaj je danes tako, kot je, kot tudi lahko spoznaš več o svojem poslanstvu, svojih prejšnjih življenjih, bodočih možnostih in priložnostih.

Če so tvoji vodniki mnenja, da ni pravi čas za določeno informacijo, ki jo iščeš, se odgovor ne bo razkril. Včasih se vodniki lahko pošalijo in rečejo »več sreče prihodnjič«, saj vedo, da ti določena informacija morda v danem trenutku ne bo koristila.

Online reading tvojih Akaša Zapisov poteka pod hipnozo, z namenom, da lahko dostopaš do te neprecenljive knjižnice tvoje Duše, kjer ti, zaradi boljše orientacije, postavljam vprašanja, in ti odgovarjaš direktno iz svoje dušne knjige življenja.

Za bolj poglobljen online reading, lahko pripraviš vprašanja, za katera želiš odgovore. Po uvodni indukciji in poglobitvi, ko boš hologramsko prispel-a v univerzalno matriko Akaša Zapisov, te bom vodila do tvoje knjige življenja ali tvojih Akaša Zapisov, in te potem s postavljanjem vprašanj, motivirala, da najdeš odgovore na pomembna vprašanja.

Prosim ne postavljaj vprašanj, ki so odgovorljiva z da in ne, ali kot so: Ali se bom poročil-a? Ali bom dobil-a službo? Ali bom srečal-a svojega komplementarnega partnerja? Saj bo odgovor tako da, kot tudi ne, saj prihodnost ni vnaprej določena, in od tvojega Zdaj je odvisno, od vsake tvoje izbire, od vsakega delovanja, od vsakega vzroka in posledice je tako odvisno, kje se boš znašel, znašla v prihodnosti.

Kako spraševati na online osebnem readingu, si lahko prebereš več spodaj.

Dušna Knjiga Življenja ni statična ali dokončna, temveč je živa, nenehno ustvarjajoča se z vsako tvojo novo mislijo, dejanjem, spoznanjem, delovanjem, emocijo, občutkom. Ne glede na informacije, ki jih prejmeš, je najprej pomembno zavedanje, da imaš vedno možnost izbire. V vsakem trenutku in na vsakem koraku.

V Akaša Zapise ali v knjigo Duše pogledaš takrat, ko želiš nek določen izziv, trenutno stanje, dogodek ali okoliščino, razjasniti in razumeti, ter z zavedanjem nadaljevati ali pa ko želiš oziroma nameravaš spremeniti smer v svojem življenju.

Tako ti informacije, ki jih prejmeš iz svoje knjige življenja ali Akaša Zapisov omogočajo, da se opolnomočiš, globlje razumeš sebe in svoje življenje, ter zavestno kreiraš Zdaj, ter tako vplivaš na samozdravljenje preteklosti in blagoslavljaš prihodnost.

V Akaša Zapise potuješ tudi takrat, ko želiš spremeniti določen vzorec, prepričanje, navado, ki morda izvira iz katerega od preteklih življenj.

V tem primeru je toplo pripročljiv online osebni tretma Akaša Dušna Medicina, ki zajema spiritualno čiščenje vzorcev, prepričanj, navad in drugih entitet iz Akaša Zapisov, tistih, ki ti onemogočajo živeti tvoj najvišji potencial, sočasno, medtem ko se bere oz. sprejema sporočila iz Akaša matrike ter sidra nove visoko vibracijske programe.
Novo
Cena s popustom: 300,00 € Redna cena: 330,00 € Trajanje: 90 minut Šifra artikla: AKASAZAPISI Na zalogi: DA
Količina:
Podrobnosti KAKO SE PRIPRAVITI OSEBNI READING TVOJIH AKAŠA ZAPISOV ALI TVOJE DUŠNE KNJIGE ŽIVLJENJA

in kako

NA ONLINE TRETMA AKAŠA DUŠNA MEDICINA.

Da bi dobil-a največ iz Branja Tvoje Dušne Knjige Življenja ali od Akaša Dušne Medicin, je pomembno, da se začneš pripravljati že nekaj dni pred samim tretmajem (72 ur), da okrepiš svojo poravnavo s svojimi namerami za tvoje branje ali reading oz. dušno medicino. Tukaj je nekaj korakov, ki ti bodo pomagali dobiti absolutno največ v času, ki ga boš preživel-a s svojimi Mojstri, Učitelji in Ljubljenimi.

Ustvari in napiši 3 – 5 specifičnih vprašanj, ki se nanašajo na stvar, ki ti je najbolj pomembna v tem trenutku.

Ker je izkušnja lahko tako široka, kot svetovni splet, ti svetujem, da vprašaš katerokoli dodatno vprašanje, ki ti pride na misel v času tretmaja, In vedi, da nobeno vprašanje ni omejeno.

Določi prednostna vprašanja. V primeru, da vsa tvoja vprašanja ne bodo dobila odgovora, si zagotovo želiš, da boš najprej vpraša-al tista, ki so najpomembnejša zate.

Imej zraven beležko in pisalo, da si boš lahko na koncu zapisal-a vsako informacijo, ki jo boš dobil-a. Čeravno bom tudi sama digitalno snemala in ti po koncu najinega tretmaja poslala posnetek preko emaila v MP3 obliki, vedi, da snemanje ni vedno 100% zanesljivo. Zapiski pa ti bodo vedno dobro služili. Vzemi si dovolj časa za svoje branje oz reading. To je sveti čas.
Ravno tako pred branjem odpri svoje srce, da boš sprejel-a in absorbiral-a sporočila.

24 ur pred tvojim branjem ali dušno medicino ne zaužij nobenih rekreacijskih drog ali alkohola, kot tudi potem naslednjih 72 ur po branju oz. dušni medicini ne. Zdravila na recept so sprejemljiva.

Ta čas tvojega osebnega readinga je svet in resnično se veselim delati s teboj in biti na uslugo tebi in tvojemu višjemu namenu.

Vrste vprašanj:

»Kaj« vprašanja: Ta so najbolj zgovorna vprašanja in bodo ustvarila največ vpogleda. Primer: Kaj moram vedeti z namenom, da bom občutil-a več miru v svojem življenju?

»Kako« vprašanja: Ta so ravno tako zgovorna in dovolijo vodstvo in usmeritev, da pride odprto v ospredje. Primer: Kako lahko ustvarim bolj dobičkonosen posel?

»Kje« vprašanja: vedi, da prostor ne obstaja v eteričnem kraljestvu in zato trdnih odgovorov ni mogoče zagotoviti, saj se lahko spremenijo zaradi zunanjih vplivov. Poskušaj zastaviti svoje vprašanje tako: Kaj imajo Mojstri in Učitelji za podeliti z menoj glede selitve v Španijo? Kaj mi imajo Mojstri in Učitelji za povedati glede selitve na Hawaii?

»Kdaj« vprašanja: Čas ne obstaja v kraljestvu Spirita in zatorej se lahko odgovori premaknejo in spremenijo glede na zunanje vplive ne glede na to, kdaj je vprašanje vprašano. Poskušaj zastaviti svoje vprašanje na ta način: Kaj moram spremeniti v sebi (mojem življenju), da dovolim, da se to _____________ zgodi? Kaj se mora najprej zgoditi preden se bo to (___________) zgodilo?

»Zakaj« vprašanja: ta vprašanja pridejo iz tvoje osebnosti in pogosto iščejo nekoga ali nekaj, da bi ga okrivili in se nagibajo k pogojevanju namesto k širitvi odgovorov.

»Naj bi« vprašanja: poskusi ne uporabiti vprašanja z besedo »naj bi«. Poskušaj ugotoviti, kaj je resnični razlog za tvojim vprašanjem in vprašaj glede tega.

»Da/ne, ali/ali« vprašanja: Izogibaj se tem vprašanjem, saj ti ne ponujajo možnosti, da razširiš stvar spraševanja in razpravljaš o potencialu okoli problema.

Še več primerov vprašanj:

Katere korake naj naredim, da bom vodil-a bolj izpolnjujoče in smiselno življenje?

Kaj je tisto, kar ne vidim, kar bi mi pomagalo pri vodenju polnejšega, bogatejšega življenja?

Kaj je moja dušna namera v zvezi z vzorcem ________________?

- propadlega razmerja?

- pomanjkanja ambicij?

- mojih sanj?

- moje karierne izbire?

Kako lahko odprem moje srce za ____________________?

- da bi ljubil-a bolj?

- da bi dovolil-a ljudem v moje življenje?

- narediti spremembe za katere vem, da me je strah?

Kakšna sredstva lahko uporabim, da mi pomaga pri starševstvu/poroki/,..?

Kaj mi blokira ___________________________?

- Privabljanje in ohranjanje zdravih, ljubečih odnosov?

- Ustvarjanju/privabljanju/sprejemanju in ohranjanju obilja&blaginje Univerzuma?

Kako se premakniti naprej z _____________?

Kakšne lekcije se lahko naučim iz preteklih življenj, ki mi pomagajo razumeti ______?

- Mojo trenutno zdravstveno bitko?

- Zakaj se bojim ognja/vode/mostov,..?

- Zakaj občutim klic, da postanem zdravitelj?

Prosim za uvid v situacijo _________________________.

Kaj več »moram« vedeti o ______________________?

Kaj moram sprostiti, da _________________________?

- se naučim zaupati sam-i sebi?

- Sprejeti sam-a sebe, da se lahko počutim celostnega in popolnega?

- Dovoliti denarju v moje življenje?

- Dovoliti zdravju nazaj v moje življenje?

Kako je moja trenutna služba dobra/slaba primerna zame in zakaj?

Zakaj mi neozdravljeni problemi vedno znova ustvarjajo občutek izolacije od ljudi?

Zakaj imam težave razumeti se __________________ (ime osebe) v službi?

Kaj so moji največji izzivi/strahovi v tem času? In kaj je vir tega?

Kateri so moji viri, da se rešim mojih strahov?

Kakšno lekcijo se lahko naučim iz tega?

Katere talente sem inkarniral s tem, da jih potrebujem uporabiti zdaj, da nadaljujem s svojo rastjo?

Kaj je osnovni problem med mano in mojo mati/oče/šef/partner,..?

Kako lahko pripeljem moja mati/oče/šef problem v rešitev?

Akaša Zapisi oskrbujejo način, kako biti v zavestnem, direktnem odnosu z Božansko Prisotnostjo, v intimni in obvladljivi obliki. Zapisi so odprti za neklerikalne ljudi, kot si ti in jaz, ki smo upanje za prihodnost.