Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
E-koledar TZolkin 2020

E-koledar TZolkin 2020

Po novem si lahko zdaj naročiš majevski TZolkin koledar za leto 2020 v elektronski obliki ter slediš 13-dnevnim valom časa, svojim malim in velikim rojstnim dnevom.

Maya Tzolkin koledar je starodavni zemljevid in koledar za peto dimenzijo in novo resničnost.

Gregorijanski koledar je pripomoček ali kompas 3D resničnosti, ki kot tak v 5D resničnosti ne obstaja!

Če želiš narediti prehod iz stare resničnosti v novo, potem je pomembno, da uporabiš tehnologijo, ki je temu namenjena.

3D zavest je uglašena s frekvenčno 3D lestvico. Če želiš vstopiti in živeti v 5D resničnosti, je pomembno, da uglasiš svojo lastno frekvenco s frekvenčno lestvico 5D zavesti.

Starodavni Tzolkin je univerzalni jezik frekvenc in vibracij. Če želiš, da se ti nekaj v življenju zares zgodi, je pomembno, da je tvoja lastna frekvenca uglašena s frekvenco tistega, kar želiš oz. nameravaš. Brez prave uglasitve, se to preprosto ne bo zgodilo.

Ko dnevno slediš Tzolkin koledarju, ki ti za vsak dan posebej prikazuje, katere energije so prisotne v dnevu, katere frekvence in vibracije, se uglasiš s frekvencami dneva in se odpreš za sinhronitete v tvojem življenju.
Cena s popustom: 16,50 € Redna cena: 33,00 € Neto: 1 kom Šifra artikla: EKOLEDAR2020 Na zalogi: DA
Količina:
Podrobnosti Z več, kot 25-letnimi izkušnjami na področju spiritulnosti in več, kot 17-letnimi izkušnjami na področju majevske kozmovizije, sem z visokim spoštovanjem, ljubeznijo in hvaležnostjo pripravila Maya Tzolkin e-koledar za leto 2020 z namenom, tvojega lastnega, kot tudi kolektivnega opolnomočenja v tukaj in zdaj.

S spoštovanjem, ljubeznijo, hvaležnostjo in svetlobo,

Maginja Blinkita,
posvečena Saq I'x, Bela Jaguarka
NAN Maya Varuhinja Časa