Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
Maya amulet BOJEVNIK

Maya amulet BOJEVNIK

Ključne besede: spraševanje, inteligenca, neustrašnost, milost, zaupanje, notranji glas, starodavna modrost, mistično sprejemanje, božanska komunikacija, zlati steber, kozmična zavest, učenje in razumevanje jezikov iz drugih svetov, brodnikova palica, radovednost, greh in pomilostitev, iskanje za izražanje in posredovanje, odpuščanje in osebno služenje.

Amulet je narejen iz naravnega lesa, lasersko graviran in informiran s starodavno Maya Tzolkin simboliko, ki v Tebi aktivira DNK, starodavno energijo in celični praspomin ter Te premakne v Čas po Veliki Spremembi ali v Zlato Dobo.

Zraven tekstilna vrvica. Amulet se lahko nosi okoli vratu, zapestja ali gležnja.
Cena: 7,00 € Neto: 1 kom Šifra artikla: CIB-BOJEVNIK Na zalogi: DA
Količina:
Podrobnosti Sova je modrost preteklosti, ki se ukvarja s karmičnim čiščenjem. Bojevnik Ti daje pogum in moč razuma ter je povezan s starodavnimi spomini. Prisluhni svojemu srcu in notranjemu glasu ter postani mavrični bojevnik miline in resnice.

Moč Sove je kozmična modrost, inteligenca, neustrašnost in samota. Ta simbol v tebi aktivira vedenje, da si član vesolja. Ko prilagodiš svoje fizično telo na višjo frekvenco, boš z lahkoto telepatsko komuniciral z drugimi življenjskimi oblikami, kot so rastline, živali, kristali, angeli in druga bitja vesolja. Prisluhni svojemu srcu in notranjemu glasu ter vedi, da so vsa bitja tvoji bratje in sestre. Prepoznaj jih kot sebi enake, saj bodo tako bolj uživali v tvoji družbi, kot če jih poveličuješ ali vidiš kot sebi drugačne. Bodi pogumen mavrični bojevnik miline in v ospredje prikliči svoje strahove ter usmeri pozornost na vse tisto, kar lahko ustvariš sam. Primeren čas, da se ločiš od tistih stvari in ljudi, ki nič več ne služijo tvojemu namenu. Ko boš z ljubeznijo dovršil te odnose in pripeljal projekte do konca, se boš počutil mnogo bolje. Odpri svoje bistvo globoki podpori in obilju vesolja ter začuti prostranost vesolja v sebi ter svoji okolici.

več v rubriki Horoskop in Koledar ali na www.akademija-zivljenja.si