Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
Maya amulet ČAROVNIK

Maya amulet ČAROVNIK

Ključne besede: Jaguar, mag, čarovnik, začarati, brezčasnost, dovzetnost, integriteta, zdravljenje, preprostost, srčno vedenje, povezava z božansko voljo, šaman, nočni videc, svečenik, potrpežljivost, umetnost, akcija, notranje učenje in višja magija.

Amulet je narejen iz naravnega lesa, lasersko graviran in informiran s starodavno Maya Tzolkin simboliko, ki v Tebi aktivira DNK, starodavno energijo in celični praspomin ter Te premakne v Čas po Veliki Spremembi ali v Zlato Dobo.

Zraven tekstilna vrvica. Amulet se lahko nosi okoli vratu, zapestja ali gležnja.
Cena: 7,00 € Neto: 1 kom Šifra artikla: IX-CAROVNIK Na zalogi: DA
Količina:
Podrobnosti Čarovnik je zavesten moči vseh predhodnih trinajstih znamenj, zato ima zaprte oči ter gleda navznoter, kjer najde vse odgovore. On ve: nekoč ni bilo časa. Jaguar je alkimistično zlitje spiritualnega sveta s fizičnimi dimenzijami Zemlje in simbolično predstavlja poučevanje, modrost in veličastno čudežno moč samozdravljenja in zdravljenja drugih. Skrivnost čudeža je brezpogojno ljubiti sam sebe in druge. Ko resnično ljubiš sam sebe, takrat dovoliš sebi in drugim, da se čudež zdravljenja dogaja vedno in vse povsod.

To znamenje posreduje med resničnim in neresničnim, pozitivnim in negativnim, mogočim in nemogočim, in je povezano z žensko in mačjo energijo ter predstavlja štiri B'alameb; inteligenco, moč Matere Zemlje, moč džungle, in zaščitniškega duha hribov, dolin in gora.

Pri svoji kreaciji uporabi veličastno moč lastnih mislih, z namenom, da se zgodi tisto, kar je za tvoje najvišje dobro. Od zdaj in tudi v naprej naj bo tvoja pot razsvetljena z lučjo in Soncem, pogumom in poštenostjo, z resnico in sočutjem. Zahvali se Materi Zemlji za vse darove in dovoli magiji, da lahkotno deluje skozte ter bodi odprt za sporočila iz spiritualnega sveta. Prepoznaj, kdo vse si na različnih nivojih in v mnogoterih dimenzijah in resničnostih življenja. Sprejmi tudi ti modrost srca in se prični igrati s čarovnijami. Odpri svoje bistvo globoki podpori in obilju vesolja, poveži svojo voljo z Božansko ter začuti, kako se magija nenehno in vsepovsod dogaja v tebi ter tvoji okolici.

več v rubriki Horoskop in Koledar ali na www.akademija-zivljenja.si