Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
WHALE TIME

WHALE TIME

KITOV ČAS

Spreminjanje preteklosti, Varuh Zapisov

Kiti so varuhi zapisov vse večnosti. Po svetu obstajajo mnogi, ki jih ščitijo. Podpisani iz več sto držav, celo tisti, ki nimajo morja. Človeštvo ve, na globljem celičnem nivoju, da kiti nosijo ogromno znanja. So varuhi spomina na zemlji. Nekatero zelo pomembno znanje, ki ga nosijo, je v povezavi, kako lahko spremenimo preteklost.

Ta esenca, darilo od dedka sivega kita, ki je plaval skozi Santa Barbara kanal, ima mnogo nivojev atributov. Eden zelo pomemben je, da ponovno ustvarimo preteklost, da ustvarimo MIR v svojih srcih in srcu planeta. Veliko lažje bo, če spremenimo zgodovino, in lahko jo. Mi, mikrokozmos makrokozmosa, moramo imeti mir in harmonijo v svojih lasnih srcih z namenom, da imam mir in harmonijo na planetu. Začni se spominjati preteklosti drugače. Lahko se spomniš srečnega zakona, srečnega otroštva,… od tu se začni spominjati srečnega, mirnega, harmoničnega časa za druge in za planet, ne glede na to, kako ti je bilo rečeno, da si zapomniš preteklost. Kitov Čas esenca te lahko podpre pri tej aktivnosti.

Druga kvaliteta kitove essence je, da te nauči, kako ohraniti sami sebe pred izumrtjem (kiti so bili na robu izumrtja že dvakrat). Esenca kita ti pomaga spoznati usodo, ki je zakodirana v tvojem DNK. To ti omogoča poznati pomen tvojega življenja. In je navigacijsko orodje.

Kiti (ravno tako tudi delfini) vedo, kako delati z novimi otroci na zemljic; Indigo otroci, Kristalnimi otroci, otroci, ki so tukaj, da nam pomagajo voditi nas v zlato prihodnost. Prinašajo potencial za mir in harmonijo na planetu. Ta esenca bo podprla in spodbudila tvojo povezavo s temi otroci. Ravno tako je podpora otrokom pri njihovem delu, njihovih misijah. Prepričana sem, da je to šele začetek atributov in daril te essence, kot tudi je enako z vsemi drugimi esencami. Potopi se globoko.
Novo
Cena: 25,00 € Neto: 30 ml Šifra artikla: STAR-ZIVALI-3 Na zalogi: NE (rok dobave 30 dni)
Količina:
Podrobnosti ESENCE ŽIVALI so bile narejene v kozmičnem delovanju in sokreaciji z vključenimi živalmi, z zbiranjem vode iz njihovega okolja z najvišjim spoštovanjem in radostnim sodelovanjem. Divje živali, ki so darovale njihovo energijo esencam, delujejo kot spoštovani ambasadorji za celotno njihovo vrsto / družino, zatorej je vibracija njihove celotne spiritualne kolektive vključena v te zelo posebne in sladko drage essence.

Paracelsus, veliki zdravitelj iz 16. Stoletja, je pobiral roso iz cvetlic in s tem zdravil svoje paciente. Edward Back, moderni pionir na tem področju, je na široko raziskoval cvetlične esence v letu 1930 in ustvaril Bachove Cvetlične Esence. Verjame se, da je starodavna civilizacija Lemurije, uporabljala cvetlične esence za spodbujanje evolucije zavesti, saj so bile bolezni takrat redke.

V zadnjem času je prišlo do preporoda v razsikovanju cvetličnih esenc in približuje se čas, ko bodo cvetlične esence dvignjene vse do njihove usodne vloge, kot ene izmed najpomembnejših pri glavnih zdraviteljskih sistemih. Vemo, da je sproščanje spiritualnih in zdravilnih lastnosti, ki so shranjene v cvetlicah, eden izmed velikih ključev, ki odkrivajo božanski namen za planet Zemlja. Cvetlične esence hranijo tvoje srce in tvoje svetlobno telo. Uravnotežajo tvoje energijsko telo, kjer se začne tvoje dobro počutje. Cvetlične esence te podpirajo v tvoji sposobnosti, ohranjati frekvenco ekstaze.

Zdaj je čas za rože, da izrazijo svoje zdravilne frekvence in te podprejo v dviganju tvoje zavesti in tvojih lastnih frekvenc. Vstopamo v novo dobo zavesti. Domorodna ameriška prerokba imenuje ta čas “Čas Cvetlic”. Pravijo, da bodo v tem novem času, cvetlice postale naši učitelji in zdravitelji. In res se dogaja to! Mnogo ljudji ugotavlja, da so cvetlične esence ene izmed najbolj učinkovitih načinov zdravljenja, ki nam je trenutno na razpolago. Cvetlice so zdravilo, ki ga potrebujemo za uravnotežanje in uglasitev, in za razširitev frekvenčnega odziva človeškega uma