Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
BlinkitaArt Mistični Frankincense

BlinkitaArt Mistični Frankincense

Mistični Frankincese ali "starodavne solze" je bistveno kadilo. Močno je povezano s spiritualno prakso katerekoli snovi na Zemlji. Frankincense je smola svetega drevesa Boswellia, ki je bil uporabljen že v antičnih časih civilizacij Egipta, Afrike in Mezopotamije. Pravo tako je to znano kadilo iz Biblije, ki prebudi občutek povezanosti z Božanskim. Z njegovimi značilnimi kvalitetami čiščenja in sproščanja tako njegova energija okrepi moč volje, samozavest in odločnost.

Kadilo je namenjeno za spiritualno in energijsko čiščenje prostora in svetlobnega energijskega polja ali aure, kot tudi za zaščito in priklic pozitivnega. Ravno tako vonj kadila bistri in umiri misli, krepi koncentracijo in vpliva na vsesplošno dobro počutje tako posameznika kot okolice.

Postopek za uporabo: Obvezen pripomoček sta kadilnik in oglje! Najprej prižgeš oglje in ga daš v kadilnik, potem pa dodaš na žareče oglje ščepec ali dva kadila in se prepustiš nebeškim vonjavam na Zemlji.
Novo
Cena: 25,00 € Neto: 30 g Šifra artikla: KADILO-FRANK1 Na zalogi: NE (rok dobave 4-6 dni)
Količina:
Podrobnosti To kadilo te oskrbuje z enim najbolj sugestivnim vonjem v dolgi zgodovini aromatov. Njegov svež, saden, bor-limona šopek z nežno sladkim, smolastim in lesnim podtonom, upočasnjuje in poglobljuje dihanje in je bilo uporabljeno od atičnih časov dalje z namenom, da se prebudi višja zavest in okrepi spiritualnost, meditacijo in molitev.
Ime »Frankincense« je splošno znano kot zgodovinsko svetopisemska sestavina, in za mnoge kot eno izmed treh daril iz obiska treh kraljev do novorojenega Jezusa in kot sestavina v Stari Zavezi mešanega kadila. Njegova aroma je poznana tako po bogati zgodovini v svetu in kot zaklad, ki se uporablja od samega začetka časa.
Ime " Kadilo " je splošno znan kot zgodovinski svetopisemski sestavine , in toliko, kot eno izmed treh daril iz gostujočega treh kraljev do novorojenega Jezusa in kot sestavina v Exodus kadila mešanici Stari zavezi je . Nekaj se jih je doživela svoj vonj , čeprav ali poznate svojo bogato zgodovino in kakoje svet dragocena in jo uporabljajo že dolgo časa , preden zabeležili času.
Tako je bilo to kadilo eno izmed svetovnih zakladov in dragocenih surovin od začetka pisne zgodovine. Na vrhuncu njegove prepoznavnosti je veljal enako kot zlato, redka svila in najdragocenejši dragulji. Ironično je, da je ta mlečno bela smola proizvedena iz drevesa Boswellia, ki ima petindvajset različnih vrst, vsak ustvarjajoč vodnotopno smolo z svojo značilno dišavo in zdravilno lastnostjo.
Nedavne študije mednarodne skupine znanstvenikov, vključno z raziskovalci iz John Hopkins univerze in Hebrejske univerze v Jeruzalemu so pokazale, da prižiganje kadila iz drevesa Boswellia pomaga ublažiti anksioznost in depresijo. Na univerzi v Munchnu so odkrili, da so protivnetne lastnosti kadila zelo učinkovite pri zdravljenju bolečih sklepov in artritisa. Slavni arabski zdravnik iz enajstega stoletja Avicenna, je priporočal njegov hladilni učinek kot zdravilo za infekcije in bolezni, ki zvišujejo telesno temperaturo. Grški in rimski zdravniki so uporabljali kadilo pri zdravljenju najrazličnejših bolezni. Frankincense kadilo se pojavi tudi v sirski knjigi Zdravljenja, v starodavnih muslimanskih tekstih in v Ajurvedi ter kitajskih medicinskih spisih.