Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
Fluorite Yellow

Fluorite Yellow

Fluorit rumeni

Čakra solarni pleksus

MENTALNA HARMONIJA, MOŽGANI IN ZOBJE

Aktivira celotne možgane – svetlobo višje intelligence. Očisti priponke. Ozdravi pod-osebnosti. Utiša glasove. Stimulira in zdravi moči uma.

Izboljša dostop do mentalne mreže in do svetlobnega telesa. Dobra esenca za nevrolingvistično programiranje in mentalno reprogramiranje. Misli nesmrtno. Kretivnost, ljubezen.

Ključne besede anatomije: jetra, holesterol, razstrupljanje, kosti in sklepi (artritis, revmatizem, poškodbe hrbtenice), koža (pege in gube), sluznica, dihalne poti, sinusi (sinusitis), virusi (gripe in prehladi), infekcije (herpes, razjede, rane), tumorji, RNA/DNK popravilo, lajšanje bolečin, spolni libido

Rok uporabe: ob pravilni uporabi NEOMEJEN

Več o zvezdnih esencah, načinu uporabe, pogostih vprašanjih pa v novem virtualnem svetu ZVEZDNA ESENCA SI
Cena s popustom: 25,00 € Redna cena: 36,60 € Neto: 30 ml Šifra artikla: STAR-CRISTAL42 Na zalogi: NE (rok dobave 30 dni)
Količina:
Podrobnosti Kristalne esence (aka “Gemmies”) so narejene iz najboljših kakovostnih terapevtskih sferičnih in zaobljenih kamnov, ki so na voljo na planetu.

Sfera predstavlja celostnost in ljubezen in neskončni potencial; krogi združujejo energijo.

Ti kristalni eliksirji nosijo barvni sijaj, vsebovan v vsakem kamnu, ki te oskrbuje z barvno terapijo, kot tudi z energijsko vibracijo, specifično za vsak kamen.

Kristalne esence tako negujejo, čistijo, krepijo, uravnotežajo, stabilizirajo tvoje subtilno in fizično telo, vključujoč čakre.

Te esence so bile ustvarjene v sokreaciji z mineralnim kraljestvom, v partnerstvu z varuhi kamnov (primerljivo z Devami cvetličnih esenc in Narave). Mnogo Angelov, Arhangelov in Vnebozetnih Mojstrov je ravno tako preželo kristalne esence s svojimi energijami in zavestjo.

Veliko se je za naučiti o čudežnih darilih mineralnega kraljestva. Prosim vedi, da obstaja veliko knjig in spletnih strani, ki podajajo širše informacije o vsakem kristalu posebej, zato si vabljen-a, da se poglobiš in raziščeš sam-a zase, kaj vse določen kristal oz. kristalna esenca pomeni in prinaša v tvoje življenje.