Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
Online regresija pod hipnozo

Online regresija pod hipnozo

Cilj regresije preteklih življenj pod hipnozo je odkriti potlačene in skrite dimenzije, da lahko razumeš sam-a sebe bolje, kar ti bo pomagalo rešiti osebna sporna vprašanja, ki ti povzročajo težave na prvem mestu v tukaj in zdaj.

Pozorno prisluhni, kaj ti tvoj podzavestni um pravi v miru hipnoregresije, in
presenečen-a boš nad stvarmi, ki se jih boš naučil-a. To se zgodi 99% vsega časa.

Mnogi danes so prepričani, da je regresija preteklih življenj v terapevtske namene »zdravilo« za tisto, kar ljudje potrebujejo spiritualno, emocionalno in mentalno, vendar pa to ni prava narava regresije preteklih življenj, temveč je to pot, ki poveča možnosti, da si sposoben, sposobna sestaviti skupaj tisto, kar je potrebno narediti, da izboljšaš svoje življenje. To ni rešitev, to je način, da se najde rešitev.

Regresija preteklih življenj je preprosto pristop, ki ti lahko pomaga ukvarjati se z emocijami, izkušnjami in spomini, tistimi, ki ti lahko povzročajo težave v sedanjem življenju.

Je terapevtski pristop, in eden izmed zelo, ali celo, eden izmed najbolj učinkovitih pripomočkov, ki se uporablja združen s tehnikami hipnoze, za doseganje željenih rezultatov v seriji več zaporednih srečanj oz. z rednim poslušanjem mp3 posnetka Regresija v pretekla življenja pod hipnozo.

Preprosto povedano je regresija preteklih življenj pripomoček, ki prinese pozitivno in koristno takrat, ko je uporabljena z jasno namero.

Primarno se ne uporablja, da bi spremenila tvoja religiozna prepričanja, niti da bi izzvala predsodke o tem, kdo Bog je, in ali Bog obstaja ali ne.

Nekateri ljudje so poskušali uporabiti regresijo, da bi »dokazali« mistično ali okultno v naravi. Vse to seveda nima nič za opraviti z regresijo preteklih življenj, ko je uporabljena v terapevtske namene.

Hipnoza je naravno stanje uma. Danes milijoni po svetu, tako zvezdniki, kot tudi čisto običajni ljudje, uporabljamo regresijo, hipnozo in samohipnozo za spreminjanje za odkrivanje preteklih ali potlačenih spominov, določenih vzorcev, navad, za postajanje najboljše verzije samih sebe, za priklic obilja, komplementarnega partnerja, za krepitev zdravja, za prebujanje spečih potencialov, za prenehanje kajenja, odvajanje od alkohola in drugih odvisnosti,...

Osebni tretma hipnoze traja 120 min, ki se začne najprej s pogovorom in se potem glede na želje in potrebe pripravi izbrano regresijo pod hipnozo. Osebni tretma regresije v pretekla življenja pod hipnozo se posname, kjer ob koncu prejmeš mp3 posnetek, da tako lahko nadaljuješ doma z rednim, minimalno 21-dnevnim poslušanjem izbrane hipnoze oz. regresije.

Vsi naši spomini, skriti potenciali, kot tudi določena prepričanja, vzorci in navade, ki nas delajo majhne in odvisne, so "zapečeni" v naši kreativni podzavesti, ki jo naš zavestni um varuje pred vdorom česa novega ali pred spominjanjem preteklosti in preteklih življenj, in zato se nam določeni vzorci ali izkušnje lahko ponavljajo dolgoletno.

S hipnozo, ki je 100% naravna in varna, tako sprostimo svoj zavestni um, da lahko dostopimo do svoje kreativne podzavesti in tam prebudimo pretekle spomine, izkoreninimo določene vzorce in navade, ki nas delajo bolne in nesrečne, ter zasejemo nova semena in prebudimo svoje najvišje potenciale.

Tvoja podzavest ne pozna razlike med tem, kaj je res, in tem, kar si samo domišljaš. Znanstveno je dokazano, da je potrebno 21 dni, da se neka sprememba v nas zgodi, da začnemo spreminjati določene navade in vzorce, ter da naš zavestni um začne sprejemati nove programe za resnične in ne izmišljene.

Vse se začne v naši glavi ali našem umu. In če resnično želimo spremeniti svoje življenje in svet okoli sebe, je pomembno, da najprej spremenimo sebe, in potem se bo svet spremenil okoli nas.

Potem bo potreba po spreminjanju drugih izginila, in prebudilo se bo zavedanje, da sreča resnično prihaja iz naše notranjosti in ne iz zunanjega sveta. Zunanji svet je samo posledica naše notranjosti.

Regresija pod hipnozo je tako eden izmed najstarejših, najhitrejših, najbolj naravnih in najbolj varnih načinov za spreminjanje svojega življenja na bolje in za izpolnitev svojega poslanstva v tukaj in zdaj.
Novo
Cena s popustom: 250,00 € Redna cena: 330,00 € Trajanje: 120 minut Šifra artikla: REGRESIJA Na zalogi: DA
Količina:
Podrobnosti Vse do leta 1950 je bila hipnoza in regresija iz strani mnogih, predvsem uradne medicine posmehovana in pri mnogih predstavljala, in še vedno predstavlja, nekakšen strah in trepet, za kar so dodobra poskrbeli hollywoodski filmi in drugi mediji, in se tako ljudje niso posluževali te tehnike, saj si nihče zares ni želel biti uročen ali delati nekaj proti svoji volji, kot nekakšen robot ali Frankenstain.

In vendar smo vsak dan hipnotizirani iz strani medijev, ko beremo časopise ali gledamo televizijo, vendar pa se tega ne zavedamo, kot tudi temu ne dajemo prevelikega pomena, saj vendar sledimo dnevnim dogajanjem doma in po svetu, ker je to sestavni del življenja, če želimo biti informirani in v koraku s časom, vsaj mislimo oz. smo nauceni tako.

Od leta 1950 dalje pa se hipnoza zopet in čedalje bolj uporablja tudi v uradni in alternativni medicini. V Ameriki je doživela preboj s tiroidektomijo v hipnotičnem stanju (odstranitev šcitnice), brez uporabe anastezije ali zdravil proti bolečinam. Skozi stoletja so zobozdravniki uporabljali hipnozo za lajšanje neprijetnosti pri dentalnih postopkih in čedalje več se uporablja danes tudi v zobozdravstvu.

Poleg tega, da se hipnoza vedno bolj uporablja v medicinske namene, pa je to ravno tako vedno bolj priljubljena tehnika samozdravljenja milijonov po svetu za spreminjanje lastnih podzavestnih vzorcev, navad in razvad, odvisnosti in obnašanja, z namenom lastnega samoozdravljenja neharmoničnih stanj na vseh nivojih, saj ravno ti vzorci in obnašanja delajo posameznike in milijone po svetu bolne na psihofizičnem nivoju, ter jih omejujejo, da bi polno živeli v tukaj in zdaj.

Vemo, da vedno obstaja več poti. Lahko se proti nečemu borimo, lahko to ignoriramo, kar nam seveda na dolgi rok ne prinaša nič dobrega. Lahko pa preprosto spremenimo svoje navade oziroma vpeljemo v svoje življenje nove, in tako stare navade in odvisnosti preprosto odpadejo same od sebe, ne da bi se z njimi pretirano ukvarjali. Sliši se preprosto, pa vendar ni tako zelo, saj so ti vzorci in programi zakodirani v našem podzavestnem umu, ki jih naš zavestni um ščiti kot kakšen "pitbull", ter jih z nenehno uporabo ohranja žive in nas vsak dan bolj odvisne.

Hipnoza in samohipnoza v namene samozdravljenja in spreminjanja določenih vzorcev in navad ter odvisnosti, ki nič več ne služijo namenu, ter za transformacijo preteklosti in transformacijo zavesti, je namenjena samo mentalno zdravim posameznikom, tistim, ki nimajo psihičnih težav, saj vsi, ki imajo takšne in drugačne mentalne težave spadajo v domeno psihiatrov in ne hipnotizerjev, zato je pomembno, da pomoč poiščejo pri njih.