Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
ONLINE HIPNOTERAPIJA

ONLINE HIPNOTERAPIJA

Hipnoza je naravno stanje uma. Danes milijoni po svetu, tako zvezdniki, kot tudi čisto običajni ljudje, uporabljajo hipnozo in samohipnozo za spreminjanje določenih vzorcev, navad, za postajanje najboljše verzije samih sebe, za priklic obilja, komplementarnega partnerja, za krepitev zdravja, za prebujanje spečih potencialov, za prenehanje kajenja, odvajanje od alkohola in drugih odvisnosti,...

Osebni tretma hipnoze traja 120 min, ki se začne najprej s pogovorom in se potem glede na želje in potrebe pripravi izbrano hipnozo. Osebni tretma hipnoze se posname na CD, tako da potem nadaljuješ doma z vsakovečernim poslušanjem izbrane hipnoze.

Vsi naši skriti potenciali, kot tudi določena prepričanja, vzorci in navade, ki nas delajo majhne in odvisne, so "zapečeni" v naši kreativni podzavesti, ki jo naš zavestni um varuje pred vdorom česa novega, in zato se nam določeni vzorci ali izkušnje lahko ponavljajo dolgoletno. S hipnozo, ki je 100% naravna in varna, tako sprostimo svoj zavestni um, da lahko dostopimo do svoje kreativne podzavesti in tam izkoreninimo določene vzorce in navade, ki nas delajo bolne in nesrečne, ter zasejemo nova semena ter prebudimo svoje najvišje potenciale.

Um ne pozna razlike med tem, kar je res in tem, kar si samo domišljamo. Znanstveno je dokazano, da je potrebno 21 dni, da se neka sprememba v nas zgodi, da začnemo spreminjati določene navade in vzorce, ter da naš zavestni um začne sprejemati nove programe za resnične in ne izmišljene. Vse se začne v naši glavi ali našem umu. In če resnično želimo spremeniti svoje življenje in svet okoli sebe, je pomembno, da najprej spremenimo sebe, in potem se bo svet spremenil okoli nas. Potem bo potreba po spreminjanju drugih izginila, in prebudilo se bo zavedanje, da sreča resnično prihaja iz naše notranjosti in ne iz zunanjega sveta. Zunanji svet je samo posledica naše notranjosti.

Hipnoza je tako eden izmed najhitrejših, najbolj naravnih in najbolj varnih načinov za spreminjanje svojega življenja na bolje in za izpolnitev svojega poslanstva v tukaj in zdaj.

Možnost osebnega tretmaja ali preko skype!
Novo
Cena s popustom: 183,00 € Cena brez DDV: 150,00 € Znesek DDV: 33,00 € Redna cena: 244,00 € Trajanje: 120 minut Šifra artikla: HIPNOZA Na zalogi: DA
Količina:
Podrobnosti Vse do leta 1950 je bila hipnoza iz strani mnogih, predvsem uradne medicine posmehovana in pri mnogih predstavljala, in še vedno predstavlja, nekakšen strah in trepet, za kar so dodobra poskrbeli hollywoodski filmi in drugi mediji, in se tako ljudje niso posluževali te tehnike, saj si nihče zares ni želel biti uročen ali delati nekaj proti svoji volji, kot nekakšen robot ali Frankenstain.

In vendar smo vsak dan hipnotizirani iz strani medijev, ko beremo časopise ali gledamo televizijo, vendar pa se tega ne zavedamo, kot tudi temu ne dajemo prevelikega pomena, saj vendar sledimo dnevnim dogajanjem doma in po svetu, ker je to sestavni del življenja, če želimo biti informirani in v koraku s časom, vsaj mislimo oz. smo nauceni tako.

Od leta 1950 dalje pa se hipnoza zopet in čedalje bolj uporablja tudi v uradni in alternativni medicini. V Ameriki je doživela preboj s tiroidektomijo v hipnotičnem stanju (odstranitev šcitnice), brez uporabe anastezije ali zdravil proti bolečinam. Skozi stoletja so zobozdravniki uporabljali hipnozo za lajšanje neprijetnosti pri dentalnih postopkih in čedalje več se uporablja danes tudi v zobozdravstvu.

Poleg tega, da se hipnoza vedno bolj uporablja v medicinske namene, pa je to ravno tako vedno bolj priljubljena tehnika samozdravljenja milijonov po svetu za spreminjanje lastnih podzavestnih vzorcev, navad in razvad, odvisnosti in obnašanja, z namenom lastnega samoozdravljenja neharmoničnih stanj na vseh nivojih, saj ravno ti vzorci in obnašanja delajo posameznike in milijone po svetu bolne na psihofizičnem nivoju, ter jih omejujejo, da bi polno živeli v tukaj in zdaj.

Vemo, da vedno obstaja več poti. Lahko se proti nečemu borimo, lahko to ignoriramo, kar nam seveda na dolgi rok ne prinaša nič dobrega. Lahko pa preprosto spremenimo svoje navade oziroma vpeljemo v svoje življenje nove, in tako stare navade in odvisnosti preprosto odpadejo same od sebe, ne da bi se z njimi pretirano ukvarjali. Sliši se preprosto, pa vendar ni tako zelo, saj so ti vzorci in programi zakodirani v našem podzavestnem umu, ki jih naš zavestni um ščiti kot kakšen "pitbull", ter jih z nenehno uporabo ohranja žive in nas vsak dan bolj odvisne.

Hipnoza in samohipnoza v namene samozdravljenja in spreminjanja določenih vzorcev in navad ter odvisnosti, ki nič več ne služijo namenu, ter za transformacijo preteklosti in transformacijo zavesti, je namenjena samo mentalno zdravim posameznikom, tistim, ki nimajo psihičnih težav, saj vsi, ki imajo takšne in drugačne mentalne težave spadajo v domeno psihiatrov in ne hipnotizerjev, zato je pomembno, da pomoč poiščejo pri njih.

več pa na: www.zvezdna-esenca.si