Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
Aventurine Green

Aventurine Green

Avanturin zeleni

Srčna čakra

EMOCIONALNA VARNOST, HARMONIZIRA CELICE IN ORGANE

Ta esenca vsebuje dva zelena aventurina; svetlega in temnega. Ima zelo dvigajoč učinek na celotno telo, polni telo in sisteme z zelo fizično zeleno svetlobo in prinaša harmonijo v vsako celico telesa.

Ko se začne uporavljati, začnejo pozitivne vibracije prehajati v organe, sproščajoč disharmonijo in toksine, začenjajoč z najšibkejšimi.

To esenco lahko uporabljaš dolgo časa – saj gre od organa do organa in lahko sčasoma okrepi in obnovi celotno telo.

Dobra kombinacija s smaragdom. Naslavlja vid, kreativno vizualizacijo; stabilizira srce, pomirja fizično in emocionalno srčno bolečino. Podpira občutek emocionalne varnosti in zaupanje, kot tudi obilje. Ljubezen do avantur!

Ključne besede anatomije: timus, pljuča, srce, sinusi, nadledvični žlezi, mišični in urogenitalni sistem, koža, vezna tkiva, živčni sistem, vnetja, krvni pritisk, glavoboli (migrene), alergije, slabosti

Rok uporabe: ob pravilni uporabi NEOMEJEN

Več o zvezdnih esencah, načinu uporabe, pogostih vprašanjih pa v novem virtualnem svetu ZVEZDNA ESENCA SI
Novo Ni testirano na živalih 15% popust
Cena s popustom: 25,00 € Redna cena: 36,60 € Neto: 30 ml Šifra artikla: STAR-CRISTAL16 Na zalogi: NE (rok dobave 30 dni)
Količina:
Podrobnosti Kristalne esence (aka “Gemmies”) so narejene iz najboljših kakovostnih terapevtskih sferičnih in zaobljenih kamnov, ki so na voljo na planetu.

Sfera predstavlja celostnost in ljubezen in neskončni potencial; krogi združujejo energijo.

Ti kristalni eliksirji nosijo barvni sijaj, vsebovan v vsakem kamnu, ki te oskrbuje z barvno terapijo, kot tudi z energijsko vibracijo, specifično za vsak kamen.

Kristalne esence tako negujejo, čistijo, krepijo, uravnotežajo, stabilizirajo tvoje subtilno in fizično telo, vključujoč čakre.

Te esence so bile ustvarjene v sokreaciji z mineralnim kraljestvom, v partnerstvu z varuhi kamnov (primerljivo z Devami cvetličnih esenc in Narave). Mnogo Angelov, Arhangelov in Vnebozetnih Mojstrov je ravno tako preželo kristalne esence s svojimi energijami in zavestjo.

Veliko se je za naučiti o čudežnih darilih mineralnega kraljestva. Prosim vedi, da obstaja veliko knjig in spletnih strani, ki podajajo širše informacije o vsakem kristalu posebej, zato si vabljen-a, da se poglobiš in raziščeš sam-a zase, kaj vse določen kristal oz. kristalna esenca pomeni in prinaša v tvoje življenje.