Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
Pineal Light Infusion

Pineal Light Infusion

Infuzija Pinealne Svetlobe

Iniciacija tretjega očesa

Ta storžasto oblikovan cvet, ta čudovita orhideja socvetja, ki cveti v spirali, pomaga čistiti in očistiti pinealno žlezo ali česariko ali epifizo, da lahko opravlja svoje delo – kar je iniciirati naše super naravne moči, našo vizijo, naše psihične talente. Pinealna žleza je super prevodni resonator, ki omogoča našo povezavo z višjimi dimenzijami, našo spiritualno povezavo, in nam daje odlično intuicijo. Pomaga razširiti zavest in nam daje globlje uvide in boljše razumevanje naše multidimenzionalnosti. Lahko prinese nevsakdanje vizije. Epifiza je imenovana tretje oko. Predstavlja našo notranjo vizijo. Je naša povezava s kraljestvi misli. Je fotosenzitiven organ in je aktiviran s svetlobo.
Pinealna žleza je transdimenzionalna – je portal v druge dimenzije. Je povezava med fizičnimi in spiritualnimi svetovi. Je energijski vorteks, ki združuje dušo in telo. Lahko izboljša naše spominjanje sanj in okrepi našo auro. Epifiza je zvezdna vrata, geometrijski center možganov. Pinealna žleza ravno tako sprošča melatonin, ki je odgovoren za naš spalni vzorec.

Skoraj vsaka posamezna starodavna kultura ima neko predstavitev storža. Tretje oko je na bankovcu za en dolar. Smo v novi zori zavesti, in informacije in darila, po katerih smo hrepeneli, so razkrite. Ta esenca lahko ponudi način, kako sodelovati z zadnjimi energijskimi komponentami, ki so bile prenešene z našim osebnim sistemom.
Pineal Light Infusion pomaga očistiti shranjeno mentalno onesnaženost. Ker lahko razmišljanje ali imeti nezdrave misli ponovno onesnažijo um – je to proces. Lahko bo trajalo nekaj časa. Ta esenca prinaša več svetlobe v epifizo, da lahko postane jasna in razsvetljena.

Ko enkrat očistimo pinealno žlezo, je občutiti, da esenca ustvari vibracijsko uglasitev, ki pomaga aktivirati nekatere ključne kode. Lahko pomaga ustvariti primerne frekvence za udejanjanje DNK in povezavo z našim multidimenzionalnimi jazi. Tukaj je regeneracija in pomladitev telesa in rekalibracija na celičnem nivoju, ko so frekvence poravnane in prečiščene. Pomaga nam klimatizirati se na našo razširjeno resničnost in omogoča zavestni nivo povezanosti.

Ključne besede: Tretje oko – 6 čakra, psihične sposobnosti, jasnost, povezava, sanje, premik vzorcev, zemda, multidimenzionalnost, nespečnost, vizije, jasnovidnost, svetlobna občutljivost

Sestavine: 80% svete zdravilne aktivirane vode, 20% vodka kot perservativ, in esenca izbrane orhideje, cvetlice ali kristala

Rok uporabe: ob pravilni uporabi NEOMEJEN

Več o zvezdnih esencah, načinu uporabe, pogostih vprašanjih pa v novem virtualnem svetu ZVEZDNA ESENCA SI
Novo
Cena: 25,00 € Neto: 30 ml Šifra artikla: STAR-ANDI-13 Na zalogi: NE (rok dobave 30 dni)
Količina:
Podrobnosti Te zelo posebne Andske Esence Orhidej so narejene v Villkabamba (“sveto mesto”) gorah in okoli Machu Picchu, Peru, iz orhidej v polnem razcvetu, najdene dobro prilagojene in srečne v svojem naravnem okolju v visokih Andih. Mati esence so bile postavljene na sonce na nekaterih svetih mestih v Peruju, da so se zbrale dodatne mogočne vibracije. Govori se, da so orhideje cvetlice vnebozetja. Njihova DNK struktura je najbolj evolvirana od vseh rastlin na zemljic. Zaradi njihove kompleksne narave, sintetizirajo delovanje vrhovne inteligence. Na evolucijski lestvi rastlinskega sveta, so orhideje primerljive z živalskim svetom delfinov in ljudi.

Paracelsus, veliki zdravitelj iz 16. Stoletja, je pobiral roso iz cvetlic in s tem zdravil svoje paciente. Edward Back, moderni pionir na tem področju, je na široko raziskoval cvetlične esence v letu 1930 in ustvaril Bachove Cvetlične Esence. Verjame se, da je starodavna civilizacija Lemurije, uporabljala cvetlične esence za spodbujanje evolucije zavesti, saj so bile bolezni takrat redke.

V zadnjem času je prišlo do preporoda v razsikovanju cvetličnih esenc in približuje se čas, ko bodo cvetlične esence dvignjene vse do njihove usodne vloge, kot ene izmed najpomembnejših pri glavnih zdraviteljskih sistemih. Vemo, da je sproščanje spiritualnih in zdravilnih lastnosti, ki so shranjene v cvetlicah, eden izmed velikih ključev, ki odkrivajo božanski namen za planet Zemlja. Cvetlične esence hranijo tvoje srce in tvoje svetlobno telo. Uravnotežajo tvoje energijsko telo, kjer se začne tvoje dobro počutje. Cvetlične esence te podpirajo v tvoji sposobnosti, ohranjati frekvenco ekstaze.

Zdaj je čas za rože, da izrazijo svoje zdravilne frekvence in te podprejo v dviganju tvoje zavesti in tvojih lastnih frekvenc. Vstopamo v novo dobo zavesti. Domorodna ameriška prerokba imenuje ta čas “Čas Cvetlic”. Pravijo, da bodo v tem novem času, cvetlice postale naši učitelji in zdravitelji. In res se dogaja to! Mnogo ljudji ugotavlja, da so cvetlične esence ene izmed najbolj učinkovitih načinov zdravljenja, ki nam je trenutno na razpolago. Cvetlice so zdravilo, ki ga potrebujemo za uravnotežanje in uglasitev, in za razširitev frekvenčnega odziva človeškega uma