Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
Azteški amulet ZAJEC

Azteški amulet ZAJEC

Ključne besede: Lepota, eleganca, umetnost, harmonija, zvezdno seme, oktava, razširjena, brezpogojna ljubezen, jasno zaznavanje, seme, sejanje, kalitev, realizacija, kreacija, življenje.

Amulet je narejen iz naravnega lesa, lasersko graviran in informiran s starodavno Maya Tzolkin simboliko, ki v Tebi aktivira DNK, starodavno energijo in celični praspomin ter Te premakne v Čas po Veliki Spremembi ali v Zlato Dobo.

Zraven tekstilna vrvica. Amulet se lahko nosi okoli vratu, zapestja ali gležnja.
Cena: 13,00 € Neto: 1 kom Šifra artikla: AZTEKI-ZAJEC Na zalogi: DA
Količina:
Podrobnosti Zajec simbolizira zmožnost hitrega razmnoževanja in novega življenja. Lamat simbolično prikazuje, da je ljubezen to, kar si in ti pravi, da sprejmi sam sebe in od tod sprejmi vse, kar je, natančno tako, kot je in ne spreminjaj. Moč zvezde je vedenje, kdaj je tvoja stvaritev končana. Nič več in nič manj. Zvezda je zmožna dati vedno malo več, kar ustvari njeno kreacijo veličastno ter lepoto izžareva v svet, in tako kreacija postane umetnost.

Tvoje življenje je umetniško delo. Tako kot ga vidiš, tako se pojavi. Izkoristi darilo Lamata in stopi z lahkotnim korakom naprej, saj se danes vse, samo do sebe, dogaja hitreje. Odpri svoje bistvo globoki podpori in obilju vesolja ter začuti kozmično brezpogojno ljubezen v sebi in svoji okolici.

več v rubriki Horoskop in Koledar ali na www.akademija-zivljenja.si