Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
BlinkitArt legice 13

BlinkitArt legice 13

BlinkitArt legice so narejene iz vrhunskih materialov in z nebledečim, trajnim printom. Možno jih je naročiti v treh različnicah - dolge, 3/4 in kapri, v rahlo svetleči ali mat likra različici, in s katerimi boš vedno v koraku z najnovejšo modo.

Ročno narejene z ljubeznijo v Londonu, 2-letna garancija.

Velikosti: XS, S, M, L, XL, 1XL, 2XL, 3XL, 4XL

BlinkitArt legice lahko nosiš za različne priložnosti.

Strojno pralne na 30 stopinj! Ni potrebno likanje!


Mavrične pajkice so visoko kvalitetne in narejene iz najboljših materialov ter so primerne za vsestransko nošenje, z nastavljivim pasom za visoko, nizko ali srednje nošenje. Z uporabo najvišje kakovosti protimikrobnih poliesterskih raztezljivih materialov, te premium legice ne zadržujejo vlage in omogočajo telesu, da normalno diha, in so tako primerne za šport in rekreacijo, kot tudi za različne družabne dogodke.
Novo
Cena s popustom: 54,90 € Cena brez DDV: 45,00 € Znesek DDV: 9,90 € Redna cena: 67,10 € Neto: 1 kom Šifra artikla: BA-LOVE-LEG13 Na zalogi: NE (rok dobave 6-12 dni)
Količina:
Podrobnosti Vsak izdelek je narejen z ljubeznijo po naročilu - cca. od 3 do 5 dni za samo izdelavo + cca. 3 do 7 dni za dostavo, saj so BlinkitArt legice narejen v Londonu. Podrobnosti o sami dostavi prejmeš ob naročilu posameznega izdelka.