Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
Maya boginja Ixchel *mati*

Maya boginja Ixchel *mati*

Boginja Lune, plodnosti in poroda

Ixchel so globoko spoštovali že v starodavnih majevskih časih kot boginjo lune, ki je s svojim možem, sončnim bogom, rodila vse druge majevske bogove. Kot utelešenje lune, je Ixchel globoko povezana s plimovanjem. Verjamejo, da nadzoruje dežne tokove in vse vodne pojavne oblike. Pravzaprav jo imenujejo tudi »Gospa Mavrica« saj je njena bit vlita v barvah vodnih kapljic, ki ustvarjajo mavrico. Kot Boginja mati pomaga pri plodnostih in rojstvih. Ona je tudi tista mogočna zdraviteljica, ki pomni izvor človeštva na tem planetu. Poveže te lahko s tvojimi temeljnimi koreninami duhovnega zdravitelja. (karte Boginje, Doreen Virtue)

Amulet je narejen iz naravnega lesa, lasersko graviran in informiran s starodavno Maya Tzolkin simboliko, ki v Tebi aktivira DNK, starodavno energijo in celični praspomin ter Te premakne v Čas po Veliki Spremembi ali v Zlato Dobo.

Zraven tekstilna vrvica. Amulet se lahko nosi okoli vratu, zapestja ali gležnja.
Cena: 24,40 € Cena brez DDV: 20,00 € Znesek DDV: 4,40 € Neto: 1 kom Šifra artikla: BOGINJAMATI Na zalogi: DA
Količina:
Podrobnosti "Ix'chel je Gospa Mavrica in je kraljica vseh Boginj. Je tista, ki pazi na zdravilce in jim pomaga. Ravno tako pomaga zdravilnim rastlinam rasti in do njih vodi zdravilce. Je varuhinja vseh gozdnih rastlin in kraljica gozdnih duhov, ki varujejo rastline in živali. Ravno tako je prijateljica zdravilca.« Don Elijio Panti

Maya Boginja Ix' Chel je spreminjevalka oblike (shape-shifter), ki jo spomladi spremlja zajec (plodnost in življenjsko obilje). Sočasno je deviška (boginja plodnosti in življenja, zaščitnica žensk in poroda) in 'babnica', kjer kača na njeni glavi predstavlja njeno transformacijo od zimske do spomladne energije in refleksira njen status modre ženske, ki razdaja zdravilne energije. V svojih rokah nosi posodo iz katere izliva hranljivo darilo vode, ki je naš najbistvenejši element, ki ustvarja življenje. Je varuhinja življenjskih ciklov, boginja vsega novega življenja in varuhinja kosti in duš mrtvih.

NJENA MODERNA ENERGIJA
Kot boginja plodnosti, njena moč narašča in pojema s fazami lune, in odseva plodne cikle v telesih žensk. V času, ko poživljajoča energija pomladi sovpada z novo luno, prikliči transformativno plodno energijo Ix Chel, da se prebudiš iz zimskega dremeža in skočiš v novo, svežo in sončno nasmejano pomlad.

Zamisli si, da si hranjen-a iz življenja dajajoče maternice Ix' Chel. Počasti vsa bremena preteklosti in bolečine, potem pa jih spusti, da se vrnejo tja, od koder so prišla. Obriši solze svojemu lastnemu notranjemu božanskemu otroku in se pripravi na smeh in preskok v novo obdobje radostnega praznovanja, ki prihaja že s tem tvojim novim rojstvom.

PONOVNO SE POVEŽI S SVOJO NOTRANJO IX' CHEL
Zdaj je čas, da praznuješ življenje in ljubezen. Obnovi se, prebudi svojo čutnost in prižgi ogenj romantike. Poveži se s svetlobo ognja, s plamenom rdečih sveč ali s sijem polne lune. Pleši z bosimi nogami po zemlji, da se ponovno povežeš z njo.

MAGIJA BOGINJE IX' CHEL
Naredi seznam treh stvari, ki jih boš ustvaril-a ali manifestiral-a v času od ZDAJ do naslednje polne lune. Pri tem bodi čim bolj srčno iskren-a. Zamisli si in dovoli, da so te tri izbrane stvari, napisane na papirju, tvoja novo posajena semena, ki ti pomagajo skaliti nov začetek v tem novem obdobju v tvojem življenju. Pa veselo v ustvarjalno delo!

Pesem boginje Ix'chel:
TIERRA MI CUERPO
Earth is my body
Zemlja je moje telo

AQUA MI SANGE
Water is my blood
Voda je moja kri

VIENTO MI AIRE
Wind is my air
Veter je moj zrak

FUEGO MI ESPIRITU
Fire is my spirit
Ogenj je moj duh

več na www.akademija-zivljenja.si