Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
POT ŠAMANKE 3 - skupinsko

POT ŠAMANKE 3 - skupinsko

13 STARODAVNIH UČENJ IN MODROSTI
13 MODULOV
13 ČAKER IN ENERGIJSKIH VORTEXOV
JEZIK SVETLOBE


Pogoj: uspešno opravljena Pot Šamanke 1 in 2!

Zakaj POT ŠAMANKE?
Nenazadnje so bili prvi šamani v bistvu ženske, saj se je šamanizem prvič rodil v času matriarhata, ter se kasneje prerodil v času patriarhata, kot ga poznamo danes, kjer so šamani povečini moški.

V izvorni matriki in zavesti pa je šamanstvo domena žensk, in danes je po svetu vse premalo žensk šamank in vse preveč moških šamanov. Tako so se nekoč moški preoblačili v ženske z namenom, da so se zakrinkali in prisostvovali v šamanskih svetih obredih žensk in potem kasneje razvili svojo vejo šamanizma, ki vključuje žrtvovanje živali in ljudi.

V času matriarhata se je vedno darovalo cvetje, kadila kopal, frankincense, Palo Santo, sveče iz naravnega voska, kakav in podobno, kot tudi sveta lunina kri, ki jo danes imenujemo menstruacija.

Ker moški nima svojega menstrualnega cikla, in ker se je že nekoč zavedal, da je darovanje krvi pomembno, je tako začel najprej sebi spuščati kri, potem pa je začel z darovanjem živali in ljudi.

Danes še vedno živimo v času patriarhata, kjer se še vedno dogajajo takšna in drugačna krvava žrtvovanja - vojne, poboji, cepljenja in ves kaos modernega sveta.

Tako, kot moški nikoli zares ne more razumeti poti nosečnosti in iniciacije poroda, ker ne more imeti osebne izkušnje, tako moški zares ne more polno razumeti izvornega šamanstva, ker nima osebne izkušnje darovanja lunine krvi.

In z vsem svojim poskušanjem in takšnim in drugačnim žrtvovanjem, lahko le približno razume Pot Šamanke.

Tako so v bistvu ženske tiste, ki naj bi učile o šamanstvu, in ne moški. Čeravno lahko moški skozi leta posvečenega prakticiranja različnih šamanskih tehnik doseže določeno stopnjo razsvetljenja in na ta način uči naprej, a nikoli ne na tako fundamentalnem nivoju, kot to lahko počne ženska šamanka.

Zato je pomembno, da se ponovno prebudi v vsaki izmed nas zavest srčne šamanke, da bi se lahko rodila nova resničnost, nov svet, nova zavest.

Ženske smo tiste, ki dajemo novo rojstvo in ne moški. Moški so tisti, ki sejejo semena, dobesedno in v metafori.

Seveda so v današnjem svetu srčno dobrodošli tudi moški uravnoteženi, harmonični šamani, saj je njihova naloga in njihovo poslanstvo držati prostor ženski šamanki, da se lahko proces rojstva-življenja-smrti-ponovnega rojstva v polnosti dovrši.


MOJA POT ŠAMANKE

Moja pot v svet šamanstva se je v bistvu začela že zelo kmalu, v zgodnjem otroštvu, skozi povezovanje z Naravo in učenje od mogočne babice šamanke, čeravno jo takrat nisem videla in dojemala, kot tako.

Potem me je življenje potegnilo v različna izkušanja tega modernega sveta, in kasneje zopet pripeljalo nazaj domov, na pot iniciacije Čarovnije vitkosti, kjer se mi je odprl popolnoma nov svet, svet Starodavne Prihodnosti, kjer sem našla starodavni Tzolkin zapis, ki mi je na široko odprl vrata v svet majevske in Inka kozmovizije.

Pot me je pripeljala v Belize, kjer sem se učila več o majevski tradicionalni medicini in spiritualnem zdravljenju in postala del nepretrgane zdravilske linije šamank in šamanov iz Belizeja.

Moja pot se je nadaljevala v Guatemalo, kjer sem bila iniciirana v Saq' Be ali Belo, Sveto Jaguarko iz strani avtentičnega Maya šamana in zdravilca tata Pedro Cruza, in postala del nepretrgane linije šamanov varuhov časa iz Guatemale.

Še prej pa sem se spoznala z Munay Ki starodavnimi Inka iniciacijami in s šamanskim načinom zdravljenja in tako postala del nepretrgane linije šamanov in zdravilcev in Amazona.

Sledila je še ena močna iniciacija, ko sem postala 25ta generacija nepretrgane zdravilske linije curanderosov Jezika Svetlobe iz Vera Cruza iz Mehike, ki z uporabo svete geometrije, barvnih svetlob, vibracij in frekvenc ustvarjam nove energijske blue print načrte za posameznike in skupnosti.

Vsa ta znanja in starodavne tehnike združujem in integiram v svojem osebnem, kot tudi poslovnem življenju.

Poleg vseh teh mogočnih osebnih povezav in posvetitev, pa sem tudi certificirana terapevtka na mnogoterih področjih, kot so hipnoza in hipnoterapija, regresija pod hipnozo, life coaching, extreme business coaching, numerologija, Akaša Zapisi, Star Essence, Dog Communicator, klasična masaža, refleksologija in še kaj bi se našlo, in kjer vse to vključujem v eno veličastno celoto.

KAJ PRIDOBIŠ?

Na online spiritualnem coachingu Pot Šamanke 2, ki je sestavljen iz 9-tih modulov se podava v svet izvornega šamanstva po Inka in Laika starodavni tradiciji iz časa matriarhata, kjer greva skozi teoretični in praktični del Poti Šamanke.

Online coaching poteka individualno, ena na ena, preko zoom aplikacije!

Pot Šamanke 2 je nadaljevanje Pot Šamanke 1, kjer še naprej delaš na sebi in se hkrati učiš in usposabljaš, kako podpreti tudi vse druge z izvornimi tehnikami šamanstva iz časa matriarhata.

Skozi najina srečanja boš marsikaj starega, neuporabnega spustila iz svojega življenja, in hkrati obogatila svojo dušo, um in duha z novimi znanji in starodavnimi tehnikami po J ameriški tradiciji.

Čas trajanja: 90 minut x 9 modulov
Posamezen modul: 250 eur

Paket devetih modulov: 1.999 eur
(posamezen modul 222 eur, če se plača v paketu oz enkratnem znesku)

Ob uspešno opravljenem celotnem sklopu 9tih online coachingov, prejmeš BlinkitArt certifikat!

Online spiritualni coaching POT ŠAMANKE 2 je ustvarjen v tvoje informativne namene. Informacije, ki jih najdeš tu, naj ne bi bile uporabljene kot medicinski nasvet ali nadomestilo za profesionalni medicinski nasvet, diagnoze ali medicinsko zdravljenja, temveč so tukaj v izobraževalne namene. Vedno poišči nasvet pri svojem zdravniku za katerakoli vprašanja, ki jih imaš lahko v zvezi s svojim zdravstvenim stanjem.

BlinkitArt izdelki in storitve ne diagnosticirajo ali zdravijo bolezni. So naravni produkti in storitve, ki so nameravano uporabljeni za zdrav način življenja. Uporabi, kot je naročeno, in če potrebuješ zdravstveni nasvet, diagnoze ali zdravljenje, se posvetuj z izbranim zdravnikom.
Novo
Cena s popustom: 1.547,54 € Redna cena: 3.250,00 € Neto: 1 kom Šifra artikla: POTSAMANKE31 Na zalogi: DA
Količina:
Podrobnosti KAJ JE POT ŠAMANKE 3?

Zakaj je Pot Šamanke tako pomembna in posebna, da je v samem bistvu univerzalna, saj ne samo, da je namenjena vsem ženskam, temveč tudi vsem moškim.

Zakaj še ob polnoči po našem času še ne spim in komaj čakam, da se jutri ob 6h s prvo prijavljeno mavrično popotnico v živo online preko zooma na prvem modulu Pot Šamanke 1 dobim?

Zakaj sem tako navdušena?

Ker vem, da je Pot Šamanke pomemben košček oziroma kar del sestavljanke v mozaiku mojega življenja in moje edinstvene poti, da danes lahko živim svoje sanje v resničnost v tukaj in zdaj, in kjer sem našla velikansko podporo pri svojem lastnem samozdravljenju, pri transformaciji iz gosenice v metulja in pri opolnomočenju ter prebujanju najboljše verzije same sebe.

V čem je magija in v čem je skrivnost, se lahko mnogi sprašujete, da sem uspešna na vseh področjih? Skrivnost je v vsem tem, kar vam vsakodnevno ponujam in odprtosrčno delim z vami. Na vas pa je, ali boste to uporabili oz. si pridobili svojo lastno izkušnjo, ali ne. Na vas je, ali boste živeli svoje sanje v resničnost v tukaj in zdaj, ali ne.

Jaz vaših sanj ne morem in tudi ne želim živeti, ker nimam svoje, lahko pa vas 1001% podprem, na način, da držim žarek svetlobe vaši viziji in sanjam z vami vaše velike sanje, na način, da verjamem vanje, kot tudi vam pokažem različne načine in tehnike, kako tlakovati svojo edinstveno pot uspeha.

Obstajajo različne tehnike za samozdravljenje in opolnomočenje, in mnogi ste verjetno že bili na mnogih delavnicah, prebrali na stotine duhovnih knjig za samopomoč in podobno, in vendarle še vedno lahko občutite jezo, strah, žalost, trpljenje ali zavist v sebi.
Zakaj je temu tako?

Ker večino časa živimo in preživimo v 3D svetu plena in plenilcev.
Pot Šamanke 1 po Inka in Laika izvorni tradiciji je namenjena samozdravljenju in opolnomočenju, ter kot podpora drugim pri njihovem lastnem samozdravljenju in opolnomočenju v tukaj in zdaj.

S starodavnimi šamanskimi tehnikami tako lahko v nekaj trenutkih stransformiraš dolgoletne spiritualne, emocionalne, mentalne in fizične travme, namesto da bi za to potreboval več mesecev ali let zdravljenja po klasični metodi psihoterapije!

Psihologija nam pravi, da če želimo popraviti te situacije, moramo razumeti kakšne travme smo preživljali kot otroci, ali kako so nas naši nefunkcionalni starši naučili nezdravega obnašanja. Vendar pa je seciranje preteklosti past!

Po drugi strani pa šamanka ve, da fokusiranje na tvoje rane, ponovno oživi travme, in tako začneš verjeti, da so te dramatične osebne zgodbe - tragične ali herojske – resnične, in kjer govoriš o sami sebi v preteklem času, in na ta način kreiraš to, kar danes si.

Zdraviš lahko samo takrat, ko uspešno zaključiš iniciacije, ki so ti predstavljene z življenjem.

Vsaka kultura na tem planetu prepozna sedem prehodov ali iniciacij, skozi katere gre človeško bitje od samega začetka časa. Vsaka iniciacija tako označuje konec s tvojo preteklostjo, ki te vabi, da stopiš v to, kar šele postajaš, da dosežeš razsvetljenje.

Če si katero iniciacijo spustila, se pripravi, da se z njo pogumno soočiš, in naslednjič, ko se bo kolo sreče obrnilo na tvoje ime, bodi pripravljena odgovoriti na njen skrit klic.
Lahko pa tudi ne čakaš, da se bo kolo sreče obrnilo in greš zavestno sama skozi iniciacijo življenja, ki si jo morda nevede preskočila.

Te iniciacije so lahko doživljene, ali kot hormonske in psihološke spremembe, ki načeloma spremljajo vsak prehod, lahko pa so doživljene mitsko, z budno zavestjo in s polno pozornostjo do emocionalnih in intelektualnih področij, ki se pri tem odprejo.
Mitska iniciacija zahteva metaforično smrt osebne zgodbe in arhtipsko ponovno rojstvo v nov in veličastnejši osebni mit, ki je Pot Šamanke.

Če se sposobna prepoznati, da si na razpotju, in da se pri tem pogumno prepustiš procesu iniciacije, boš lahko šla skozi bolečino in nehala dojemati, da je življenje nekaj, kar se ti dogaja.

Ko v polnosti doživiš svojo iniciacijo, tvoji očutki za nemoč in strah izginejo, in na njihovem mestu zrastejo pogum, radovednost in ustvarjalnost. In končno lahko končaš z urokom, ki je pozvročal, da si bil potegnjena in pripeta z vsemi dramatičnimi dogodki v svoji preteklosti.

Tvoje življenjske iniciacije te vodijo, da poiščeš mir, radodarnost, sočutje in razsvetljenje.
Tukaj je sedem toksičnih emocij, s katerimi se soočiš skozi svoje življenjske iniciacije, da si daš možnost in priložnost dvigniti se nad vsako omejujoče prepričanje, ki ga imaš.

Z nekim čudnim razlogom, je narava programirala te emocije v človeške možgane, ki so bile nekoč poznane, kot sedem smrtnih grehov in celo personalizirane kot demoni, zaradi njihovih neverjetnih moči.

Jeza, pohlep, poželenje, lenoba, zavist, požrešnost, ponos

Ko se osvobodiš teh smrtonosnih emocij in prepričanj, ki ustvarjajo strah, nemoč in pomanjkanje, izgubo moči in intimnosti, odkriješ, da čeravno je na svetu nasilje, lahko živiš osvobojeno od nasilja v svojem domu in v svojih razmerjih. Naučiš se, da čeravno zavist in požrešnost besnita vse naokoli, lahko živiš v obilju, ne da bi zato razvil predebelo telo ali požrešne načine življenja. Odkriješ, da čeravno je zelo težko spremeniti cel svet, ni težko spremeniti svojega lastnega sveta.

Iniciacija je način, kako šamanka zdravi toksične emocije in jih transformira v fontano moči in miline. Ritual iniciacije ti daje možnost, da rasteš, brez da bi ostala ujet v stiski in trpljenju.

Dovoljuje ti, da se zdraviš skozi svojo lastno moč, namesto, da druge zaposljuješ, da so igralci v tvoji emocionalni drami.

Iniciacije na Poti Šamanke ti dajejo tako priložnost, da predrugačiš svoje emocije, saj so vse drame in trpljenje, ki jih doživljaš v svojem življenju, ustvarjene zaradi tvojih neozdravljenih emocij, in so tiste, ki dajejo gorivo tvojim verovanijm, kako ta svet deluje.

Šamanka razume, da katerokoli verovanje hraniš ali držiš v sebi, kot naravo resničnosti, ti bo to univerzum potrdil, kot resnično. Če se tako npr. odpraviš v gozd na večerni sprehod z neprijetnimi občutki, boš čisto lahko slišala, kako se lomijo veje v tvoji bližini. Če verjameš, da se bo vsako razmerje, v katerega se spustiš, končalo porazno, se verjetno tudi bo. Če si prepričana, da nikoli ne boš uspela v službi, zares ne boš.

Obratno pa ti pozitivna verovanja pomagajo videti kozarec, kot vedno na pol poln. Če verjameš, da si zaslužiš biti srečna, te bo sreča našla, celo v težkih okoliščinah. Če verjameš, da je gozd varen in lep, takšen tudi je in bo.

Iniciacija prinaša celo veličastnejše blagoslove, kot je to transformacija negativnih emocij. Vodi te do razsvetljenja, kar ti dovoljuje prepoznati tvojo božansko naravo, in vključiti Duha v delovanje na velikem igrišču Kreacije. Če ne drugače, si pobegnila mreži plenilcev in plena, in vstopila v svet kreatorjev – združen svet, kjer si oboje, kanvas in igralec, platno in barva.

Iniciacija je povabilo da odkriješ pravo bistvo in igraš igro življenja na novem in višjem nivoju.

S spoštovanjem, ljubeznijo, hvaležnostjo in svetlobo,

Maginja Blinkita,
posvečena Saq I'x, Bela Jaguarka
NAN Maya Varuhinja Časa

POSEBNO DARILO: šamanski boben + Palo Santo sveti les + flamingo uhani