Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
ANGEL DROPS

ANGEL DROPS

ANGELSKE KAPLJICE
Poljubiti in narediti boljše

Za vse "buške"

Nanesi kapljice direktno na področje zavedanja. Te čudežne Angelske kapljice so uporabe za manjše ureznine, srbečice, opekline, odrgnine, modrice, pike, mozolje,…Tukaj je seznam čudovitih daril od vsake sestavine, ki pomagajo z življenjskimi malimi udarninami in poškodbami:

- Lavander in Tea Tree Oil sta naravna antiseptika
- Balance and Stability okrepita ravnotežje in harmonijo skozi kakršenkoli stres ali nujno situacijo.
- Be Nurtured prinaša energijo božanske matere.
- Crabapple spodbuja čistost in pozitivno samopodobo.
- Freedom/Libertad te ponovno poveže s tvojim izvornim blue print načrtom.
- Intimacy sprošča razdraženost in umirja reakcijo kože.
- Magic Healer pospeši zdravljenje.
- Purification očisti in stimulira pozitiven odnos.
- Sweet New Beginnings obnavlja jasnost in povezavo z božanskim in olajša ponovno poravnavo.
- Emerald prinaša empatijo in brezpogojno ljubezen, prežeta z Rafaelom (arhangelom zdravljenja).
- Golden Clear Calcite ohranja potekanje energije, podpirajoč zdravje kože in pomaga zaščititi pred infekcijo.
-
Sestavine: Balance and Stability (Habenaria), Be Nurtured (White Ceanothus), Crabapple, Freedom/Libertad (Xylobium w/ 24K Gold), Intimacy (Poison Oak Flower), Magic Healer (Plantain), Purification (Muña), Sweet New Beginnings (Pink Jasmine), Emerald, in Golden Clear Calcite, s čistim eteričnim Lavander in Tea Tree oljem with na osnovi aktivirane svete zdravilne vode.

Rok uporabe: ob pravilni uporabi NEOMEJEN

Več o zvezdnih esencah, načinu uporabe, pogostih vprašanjih pa v novem virtualnem svetu ZVEZDNA ESENCA SI
Cena: 33,00 € Neto: 30 ml Šifra artikla: STAR-BLAGO-1 Na zalogi: NE (rok dobave 30 dni)
Količina:
Podrobnosti Angelske kapljice & Mazilna olja so cvetilične in kristalne esence, prežete z lokalnimi blagoslovi. Kot vsi produkti Star Essence so tudi ti osnovani na sveti zdravilni vodi, zato so zelo lahki in aromatično čudoviti. Uporabi direktno ali nekaj kapljic na dlan in uporabi prst ali prste, da naneseš na tretje oko, točke utripa, čakre, stopala,…ali kamorkoli tvoje srce poželi!

Paracelsus, veliki zdravitelj iz 16. Stoletja, je pobiral roso iz cvetlic in s tem zdravil svoje paciente. Edward Back, moderni pionir na tem področju, je na široko raziskoval cvetlične esence v letu 1930 in ustvaril Bachove Cvetlične Esence. Verjame se, da je starodavna civilizacija Lemurije, uporabljala cvetlične esence za spodbujanje evolucije zavesti, saj so bile bolezni takrat redke.

V zadnjem času je prišlo do preporoda v razsikovanju cvetličnih esenc in približuje se čas, ko bodo cvetlične esence dvignjene vse do njihove usodne vloge, kot ene izmed najpomembnejših pri glavnih zdraviteljskih sistemih. Vemo, da je sproščanje spiritualnih in zdravilnih lastnosti, ki so shranjene v cvetlicah, eden izmed velikih ključev, ki odkrivajo božanski namen za planet Zemlja. Cvetlične esence hranijo tvoje srce in tvoje svetlobno telo. Uravnotežajo tvoje energijsko telo, kjer se začne tvoje dobro počutje. Cvetlične esence te podpirajo v tvoji sposobnosti, ohranjati frekvenco ekstaze.

Zdaj je čas za rože, da izrazijo svoje zdravilne frekvence in te podprejo v dviganju tvoje zavesti in tvojih lastnih frekvenc. Vstopamo v novo dobo zavesti. Domorodna ameriška prerokba imenuje ta čas “Čas Cvetlic”. Pravijo, da bodo v tem novem času, cvetlice postale naši učitelji in zdravitelji. In res se dogaja to! Mnogo ljudji ugotavlja, da so cvetlične esence ene izmed najbolj učinkovitih načinov zdravljenja, ki nam je trenutno na razpolago. Cvetlice so zdravilo, ki ga potrebujemo za uravnotežanje in uglasitev, in za razširitev frekvenčnega odziva človeškega uma