Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
ASTROLOGIJA 1 - online skupinsko

ASTROLOGIJA 1 - online skupinsko

33 izvornih energij - Jezik Svetlobe, Frekvenc in Vibracij
33 individualnih coachingov in aktivacij

NOVO SKUPINSKO POTOVANJE SE ZAČNE V SEPTEMBRU 2022! Rezervacija prostega mesta se lahko zgodi že zdaj!

Online Spiritualni Coaching Astrologija 1 je namenjen vsem, tistim, ki se z astrologijo srečujete prvič, kot tudi vsem tistim, ki astrologijo uporabljate v svojem vsakdanjiku.

Starodavna, izvorna majevska astrologija Tzolkin, izvorno prihaja iz Plejad, in je tako zaenkrat najbolj dovršena in natančna astrologija, ki je osnovana na modrosti 33tih izvornih energij.

Na Online Spiritualnem Coachingu se boš tako naučil-a več o vsaki izmed 33-tih energij, kot tudi, kako jih uporabljati v svojem vsakdanjem življenju, kako uporabljati pri naravnem zdraviteljstvu te starodavne energije in simbole, kako brati znamenja in sporočila, kako delati branja in readinge zase in svoje domače, prijatelje, stranke, znance in neznance.

Na vsakem posameznem coachingu boš na koncu prejel-a eno izmed 33-tih aktivacij/iniciacij izvorne matrike 13:20, ki je koda novega človeka, homo luminousa.

Čas trajanja: 120 minut (x33)

Srečanje je 1x tedensko

Ob koncu najinega online coachinga prejmeš certifikat o uspešno opravljenem coachingu, z nazivom: VARUH-INJA STARODAVNE ASTROLOGIJE PLEJAD, saj boš ob koncu usposobljen-a, da boš to dragoceno znanje delil-a med svoje stranke!
Novo
Cena s popustom: 3.209,02 € Redna cena: 8.250,00 € Neto: 1 kom Šifra artikla: ASTROLOGIJA1sk Na zalogi: DA
Količina:
Podrobnosti Z visokim spoštovanjem, ljubeznijo in hvaležnostjo te vabim na edinstveno potovanje v svet Starodavne Prihodnosti, kjer boš srečal-a svoj resnični jaz in se spomnil-a, kdo si, od kod prihajaš, kakšno je tvoje poslanstvo in kam greš, ter to tudi udejanil-a.

S spoštovanjem, ljubeznijo, hvaležnostjo in svetlobo,

Maginja Blinkita,
posvečena Saq I'x, Bela Jaguarka
NAN Maya Varuhinja Časa