Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
Fluorite Green

Fluorite Green

Fluorit zeleni

Srčna čakra

FIZIČNO IN ČUSTVENO DOBRO POČUTJE, KOSTNINA

Svežina mete. Transmutira negativnost. Emocionalno ravnotežje – stimulira nežno emocionalno sproščanje. Obnavlja čakre.

Medtem, ko modri Flourit deluje bolj na energetskem nivoju, zeleni Flourit deluje bolj na fizični ravni.

Ključne besede anatomije: želodec in prebavni trakt, zgaga, kosti in sklepi (artritis, revmatizem, poškodbe hrbtenice), zobje, koža (pege in gube), sluznica, dihalne poti, sinus (sinusitis), virusi (prehladi in gripe), infekcije (herpes, razjede, rane), tumorji, RNA/DNK popravilo, lajšanje bolečin, spolni libido, rak, asimilacija kalcij/magnezij/fosfor/cink/vitamin K

Rok uporabe: ob pravilni uporabi NEOMEJEN

Več o zvezdnih esencah, načinu uporabe, pogostih vprašanjih pa v novem virtualnem svetu ZVEZDNA ESENCA SI
Cena s popustom: 25,00 € Redna cena: 36,60 € Neto: 30 ml Šifra artikla: STAR-CRISTAL40 Na zalogi: NE (rok dobave 30 dni)
Količina:
Podrobnosti Kristalne esence (aka “Gemmies”) so narejene iz najboljših kakovostnih terapevtskih sferičnih in zaobljenih kamnov, ki so na voljo na planetu.

Sfera predstavlja celostnost in ljubezen in neskončni potencial; krogi združujejo energijo.

Ti kristalni eliksirji nosijo barvni sijaj, vsebovan v vsakem kamnu, ki te oskrbuje z barvno terapijo, kot tudi z energijsko vibracijo, specifično za vsak kamen.

Kristalne esence tako negujejo, čistijo, krepijo, uravnotežajo, stabilizirajo tvoje subtilno in fizično telo, vključujoč čakre.

Te esence so bile ustvarjene v sokreaciji z mineralnim kraljestvom, v partnerstvu z varuhi kamnov (primerljivo z Devami cvetličnih esenc in Narave). Mnogo Angelov, Arhangelov in Vnebozetnih Mojstrov je ravno tako preželo kristalne esence s svojimi energijami in zavestjo.

Veliko se je za naučiti o čudežnih darilih mineralnega kraljestva. Prosim vedi, da obstaja veliko knjig in spletnih strani, ki podajajo širše informacije o vsakem kristalu posebej, zato si vabljen-a, da se poglobiš in raziščeš sam-a zase, kaj vse določen kristal oz. kristalna esenca pomeni in prinaša v tvoje življenje.