Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
Maya glineni amulet KROKODIL

Maya glineni amulet KROKODIL

Ključne besede:Vir življenja, energija leve hemisfere, nevsakdanjost, povečanje notranjih moči, božanska podpora, prvobitna Mati, Boginja, primarne vode, zaupanje in preskrba, sprejemljivost, rojstvo, nov začetek, samonegovanje, ženski trebuh kot sveto mesto.


Amulet je narejen iz naravne gline in informiran s starodavno Maya Tzolkin simboliko, ki v Tebi aktivira DNK, starodavno energijo in celični praspomin ter Te premakne v Čas po Veliki Spremembi ali v Zlato Dobo.

Zraven tekstilna vrvica. Amulet se lahko nosi okoli vratu, zapestja ali gležnja.
Novo
Cena: 15,00 € Neto: 1 kom Šifra artikla: G-IMOX-KROKODIL Na zalogi: DA
Količina:
Podrobnosti Krokodill je starodavni prebivalec Zemlje, ki ohranja svojo prazgodovinsko obliko enako še danes, zato Imix pozna začetek časa, ve od kod prihajamo in kam gremo, nič ne sprašuje ali se pritožuje, ker natančno ve, kaj potrebuje, zato zaupa, sprejema in daje brezpogojno. Samosprejemanje je prvi korak do popolnega zdravja in čustvenega ravnotežja.

To energija predstavlja plodnost narave in vseh bitij, je vir tako materialnega kot spiritualnega življenja, in je esenca tvoje zavesti, ki aktivira um, povečuje notranje moči ter okrepi tvojega Spirita oz. Duha.

več v rubriki Horoskop in Koledar ali na www.akademija-zivljenja.si