Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
Maya amulet STARODAVNI

Maya amulet STARODAVNI

Ključne besede: Predaja, osvoboditev, smrt, transmutacija, odpuščanje, konec, razkritje, starodavni, predniki, izenačitev, priložnost, hvaležnost, namen, vodstvo, večnost, nesmrtnost v obrazu spremembe, transformacija, veliki cikli, jasnost in ponovno rojstvo, preporod spiritualnosti.

Amulet je narejen iz naravnega lesa, lasersko graviran in informiran s starodavno Maya Tzolkin simboliko, ki v Tebi aktivira DNK, starodavno energijo in celični praspomin ter Te premakne v Čas po Veliki Spremembi ali v Zlato Dobo.

Zraven tekstilna vrvica. Amulet se lahko nosi okoli vratu, zapestja ali gležnja.
Cena: 7,00 € Neto: 1 kom Šifra artikla: CIMI-STARODAVNI Na zalogi: DA
Količina:
Podrobnosti Povezovalec svetov, cikel življenja, smrti in ponovnega rojstva, ki prebuja razumevanje, da je smrt le božanska črta, za katero se življenje nadaljuje. Smrt je del življenja. Če nič ne umre, se nič ne more roditi. Življenje je cikel. Vse je življenje. Vse je cikel. Smrt je samo ena izmed njegovih obrazov. Cimi te prosi, da spustiš in pustiš svoj strah do smrti in izgube ter, da odpuščaš. Deluj z ljubeznijo, da boš uresničil spremembo in poveži vse izgubljene niti. Dopusti, da se zgodi konec, z namenom, da se ustvari nov začetek.

Spomni se na vse svoje prednike in bodi hvaležen za tisto, kar so ti zapustili. Vedi in ne pozabi, da del tebe že zdaj in od nekdaj večno živi, in da ustvarjaš svojo pot nazaj k Božanskemu, zato postani zaveden dragocenosti svojega življenja tukaj in zdaj in prepoznaj svojo lastno nesmrtnost v obrazu spremembe. Odpri svoje bistvo globoki podpori in obilju vesolja ter začuti kozmično večnost v sebi in svoji okolici.

Smrt, za razliko kot je videna pri drugih kulturah, pri Majih predstavlja koristno energijo, saj je to dimenzija, kjer živijo naši predniki, kjer najdemo pravi mir in harmonijo, in kjer ne obstaja tekmovalnost, ambicije in trpljenje. Je podobno raju ali paradižu v Zahodni kulturi.

več v rubriki Horoskop in Koledar ali v www.akademija-zivljenja.si