Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
Hipnoregresija v pretekla življenja

Hipnoregresija v pretekla življenja

Mnogi danes so prepričani, da je regresija preteklih življenj pod hipnozo v terapevtske namene »zdravilo« za tisto, kar ljudje potrebujejo spiritualno, emocionalno in mentalno, vendar pa to ni prava narava regresije preteklih življenj, temveč je to pot, ki poveča možnosti, da si sposoben sestaviti skupaj tisto, kar je potrebno narediti, da izboljšaš svoje življenje. To ni rešitev, to je način, da se najde rešitev.

Marsikaj bi bilo v življenju bolj enostavno, če bi poznali vzroke svojih obnašanj, delovanj, čutenj,razmišljanj. Če bi se lahko spomnili od kod prihajamo in kam gremo, bi lažje razumeli zakaj smo tukaj. Če bi lahko videli v daljno preteklost in daljno prihodnost, bi lahko polno izkoristili svoj polni potencial. Tako pa se večina vrti v začaranih krogih ujetosti v preteklosti in v strahu pred prihodnostjo.

Ko recimo vozimo avtomobil, smo nenehno "vpeti" med preteklostjo in sedanjostjo. Ko pogledamo v vzratno ogledalo, gledamo dejansko v preteklosti, ko gledamo naprej, gledamo v prihodnost in predvidevamo ves čas, kaj se bo zgodilo, čeravno nas vedno lahko kaj nepričakovanega preseneti takoj za ovinkom.

Če lahko med vožnjo gledamo v preteklost in v prihodnost, potem to pomeni, da lahko ravno tako vidimo v daljno preteklost in prejšnja življenja, kot tudi v možne prihodnosti, saj ne obstaja samo ena sama prihodnost, kot tudi ne samo ena sama preteklost, ker živimo v polju neomejenih možnosti in priložnosti. Seveda, ko se v določeni tehniki izmojstrimo. Tako, kot smo se izmojstrili za vožnjo kolesa ali avtomobila, kar bomo znali do konca svojega življenja.

In podobno je tudi z regresijo v pretekla življenja pod hipnozo. Najprej vaja dela mojstra, da potem lahko mojster dela vajo. Večkrat, ko se odpravimo na to nepozabno, edinstveno, popolnoma varno in čudovito potovanje, več spominov na svoja pretekla življenja bomo odkrili in bližje bomo resnici, kdo smo, od kod prihajamo in kam gremo.

Za većjo učinkovitost predlagam 21-dnevno poslušanje regresije v pretekla življenja pod hipnozo zvečer preden zaspiš, in četudi med poslušanjem zaspiš, vedi, da se bodo vsi spomini iz preteklih življenj prebudili v tvoji kreativni podzavesti, ki se bodo potem skozi dan ali sanje, refleksirale v zavestni um, da boš sposoben odkriti svojo lastno veličino skozi mnogotera pretekla življenja in vse to združiti v tukaj in zdaj in zaživeti najboljšo verzijo samega sebe.

Če občutiš določeno privlačnost za določeno mesto ali čas, raso ali kulturo, bodi voljan s pomočjo regresije pod hipnozo raziskovati naprej, da boš ugotovil povezave med temi stvarmi in preteklimi življenji, ki si jih živel.


Odkleni spomine svojih preteklih življenj, da boš bolje razumel in izboljšal življenje, ki ga živiš sedaj!


Na ta način boš sposoben dostopati do problemov, ki so se pojavili v preteklih življenjih in odpravil te probleme skozi varne, preproste in direktne tehnike, ki so vključene v regresjio preteklih življenj pod hipnozo.

In na ta način boš zagotovo bolje razumel odnose, ki jih imaš v sedanjem življenju, saj lahko spoznaš, da si že mnogo življenj živel-a skupaj z določenimi posamezniki, kjer je bil lahko nekdo nekoč tvoj brat, sestra, sin, hči, mož,...in v tem sedanjem življenju lahko živiš s to isto osebo drugačno razmerje. Morda je bil nekdo prej moški in je zdaj ženska. Mogoče je bila tvoja mati nekoč tvoj sin. To ni neobičajno in je zelo pogosto. Z razkritjem prejšnje identitete te osebe so lahko določena notranja sporna vprašanja rešena ali vsaj prinešena na površje, kjer se lahko raziščejo v pravem pomenu besede.

Vabim te, da tudi ti raziščeš svoja prejšnja življenja, svoja pretekla razmerja in da raziščeš, kako so ta povezana s tvojimi trenutnimi razmerji in s tvojo sedanjo življenjsko situacijo. S tem, ko boš imel celosten vpogled, boš lahko videl različne interakcije z različnimi ljudmi v različnih življenjskih obdobij in bolj polno razumel in osmislil svoje življenje v tukaj in zdaj.

Čutim in verjamem, da boš imel tudi ti veličastna spoznanja po tem, ko boš šel čez 21-dnevni program PREBUDI NAJBOLJŠO VERZIJO SAMEGA SEBE (program vsebuje regresijo v pretekla življenja, hipnozo Aktivacija 12-nitnega DNK in hipnoza Materializacija obilja, blaginje, denarja in bogastva) in poslušal te posnetke 21 noči zaporedoma. Če enkrat spustiš, začneš zopet od začetka. 21 dni zaporedoma je optimalni čas, da ustvariš spremembo v svojem življenju. S vsakovečernim poslušanjem regresije in drugih hipnoz tako zagotoviš, da možgani dobijo prava sporočila, kar bo omogočalo narediti prave spremembe, in izmojstriti določene sposobnosti ter prebuditi najboljšo verzijo tebe samega.


S hipnozo in regresijo lahko dosežeš ČUDOVITE in TRAJNE rezultate! Hipnoza je najenostavnejši način vplivati na spremembo v tvojem življenju, ker gredo pozitivna sporočila direktno v tvoj podzavestni um brez napora, da lahko dosežeš cilje in sežeš po zvezdah! Vse, kar je potrebno narediti iz tvoje strani je, poslušati CD oz MP3 posnetek vsak večer, preden zaspiš! V ozadju boš slišal nežno glasbo in Solfeggio frekvence ter moj glas, ki so vsi skupaj združeni z namenom, da prinesejo z lahkoto in naravno pozitivno spremembo v tvoje življenje.

Maginja Blinkita pomaga s hipnozo in drugi tehnikami ljudem izboljšati njihova življenja ... zdaj je čas, da pomaga Tebi ... ne čakaj, odloči se Zdaj! In hvaležen si boš, da si se odločil tako, tako kot je hvaležna Meta, s katero sva se nekaj dni nazaj skupaj odpravili na to edinstveno potovanje! Kasneje je na fb zapisala: Draga Blanka Maginja Blikinta. Točno za novo leto si me izžrebala in sem bila srečna dobitnica regresije. Hvala ker si me popeljala v uvid preteklosti, kjer sem lahko videla od kod moji današnji strahovi pa tudi sreča, strast in zaupanje v dobro. Hvala ker opravljaš svoje delo na tako enostaven in vesel način. Tudi tebi želim, da se ti v tem letu pripeti sreča, ko jo najmanj pričakuješ ali pa najbolj. Meta


Hipnoza je vedno bolj priljubljena tehnika samozdravljenja milijonov ljudi po svetu za spreminjanje lastnih podzavestnih vzorcev, navad in razvad, odvisnosti in obnašanja, z namenom lastnega samoozdravljenja neharmoničnih stanj na vseh nivojih, saj ravno ti vzorci in obnašanja delajo posameznike in milijone po svetu bolne na psihofizičnem nivoju, ter jih omejujejo, da bi polno živeli v tukaj in zdaj.

Z rednim poslušanjem boš tako opazil, kako se spreminjajo tvoje navade, kako zaznavaš sebe in okolico drugače, kako imaš več samozavesti, kako slepi potniki kopnijo, kako se tvoje telo oblikuje po tvojih željah in vizijah, kako imaš kožo gladko in napeto ter lase bujne in sijoče, kako z veseljem delaš raztezne vaje, si masiraš trebušček, z zavedanjem izbiraš hrano (fizično, mentalno, emocionalno, spiritualno), kako popiješ dovolj vode in se gibaš na svežem zraku ter si vzameš čas tudi za zabavo in počitek ter seveda za kreacijo novih veličastnih stvari.

Ker si med hipnozo 200x bolj sugestiven, celo ko si v najlažjem stanju Alfa, te je enostavno programirati, da izgubiš odvečno telesno težo, da prenehaš kaditi, da premagaš strah pred letenjem, kačami, si prikličeš popolnega partnerja, prebudiš svojo najboljšo verzijo samega sebe, …

Možnost CD po pošti ali MP3 preko emaila
5 € doplačila za CD!
Cena s popustom: 99,00 € Redna cena: 111,00 € Neto: 1 kom Šifra artikla: CD-REGRESIJA Na zalogi: DA
Količina:
Podrobnosti Hipnoza upravlja s štirimi stopnjami zavesti: Beta, Alfa, Theta in Delta. Normalna prebujena zavest se imenuje Beta. V Beti so tvoji možgani polno funkcionalni in v budnem stanju, kjer se usmerja pozornost v in procesiranje dražljajev iz zunanjega sveta.

V Alfa stanju, ki je lahkotno stanje hipnoze, si rahlo upočasnjen in si tako bolj osredotočen ter usmerjaš svoj um na eno samo stvar. To je enako Alfa stanju, v katerem si, ko gledaš televizjo, ko bereš dobro knjigo, ko voziš na dolge razdalje – najprej si lahko pozoren na stvari okoli sebe, avtomobile in pešce, po dolgotrajni vožnji pa se tvoja pozornost premakne v tisto, kar se dogaja direktno pred teboj. To je Alfa.

Najlažje stanje hipnoze Alfa stanje je tako doseženo z lahkoto. Kot že prej omenjeno, vsakdo vstopi v hipnotično stanje vsak dan, nekajkrat dnevno. To je stanje v katerem si, ko gledaš TV, delaš na računalniku, bereš dobro knjigo, igraš video igrice, ko poslušaš monotonega učitelja, ko dlje časa voziš avto, ko kadiš, da tudi ko kadiš, saj “kadilsko dihanje – globok in počasen vdih, zadržan dih, in počasen izdih - omogoča prehod iz Beta v Alfa stanje, in je stanje v katerem si, ko se ravno prebudiš, ali preden zaspiš. Nisi polno zaveden, vendar pa tudi nisi popolnoma nezaveden. V tem stanju, Alfa, si do 200x bolj sugestiven, kot si, ko si popolnoma buden ali v Beta stanju.

Vse te tehnike, hipnoza in hipnoterapija, sugestivna terapija, različna stanja zavesti, reprogramiranje podzavestnega uma in podobno pa sega daleč nazaj v zgodovino človeđtva, ko so že šamani in zdravilci uporabljali te tehnike v kombinaciji z zdravilnimi zelisci in molitvami, da so ponovno vzpostavili harmonijo telesa, uma, duše in duha.

Hipnoza in samohipnoza v namene samozdravljenja in spreminjanja določenih vzorcev in navad ter odvisnosti, ki nič več ne služijo namenu, ter za transformacijo preteklosti in transformacijo zavesti, je namenjena samo mentalno zdravim posameznikom, tistim, ki nimajo psihičnih težav, saj vsi, ki imajo takšne in drugačne mentalne težave spadajo v domeno psihiatrov in ne hipnotizerjev, zato je pomembno, da pomoč poiščejo pri njih.

Kot hipnotizerji spreminjamo obnašanje, navade in vzorce pri stabilnih posameznikih, ki preprosto potrebujejo pomoč pri izgubi odvečnih kilogramov, pridobivanju motivacije, krepitvi samozavesti, pri prenehanju kajenja in pitja alkohola, za okrepiti svoje finančno stanje, ali v svoje življenje priklicati še več obilja, popolnega partnerja.... Hipnotizerji ne zdravimo posameznikov, ki imajo takšne in drugacne travme, kot tudi ne spreminjamo norih in psihoticnih posameznikov v normalne, kot tudi ne delam-o s sizofreničnimi ali psihotičnimi posamezniki, saj so to resni mentalni primeri, ki potrebuje strokovno pomoč. Ravno tako hipnoza ni namenjena odkrivanju spominov preteklih zlorab ali zdravljenju emocionalnih izbruhov, temveč kot rečeno za spreminjanje podzavestnih vzorcev, ki nas zadržujejo pred tem, da bi bili in živeli najboljšo verzijo samih sebe, in ne za zdravljenje travm ali psihičnih bolezni.