Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
Klasična masaža - delna TO JE TO!

Klasična masaža - delna TO JE TO!

je priporočljiva za tiste, ki si želijo poleg maksimalne sprostitve hrbta, sprostiti tudi noge, in kjer se ob zibajočih ritmih glasbe in božanskih vonjavah na zemlji, odpraviš na večdimenzionalno notranje potovanje v druge paralelne svetove resničnosti, kjer prebudiš svojo notranjo moč, spustiš in pustiš svoje vsakdanje težave ter tako svet uzreš z lepšega, bolj pozitivnega zornega kota in se celostno obnoviš.
Cena s popustom: 70,00 € Redna cena: 80,00 € Neto: 60 minut Šifra artikla: MASAZA DELNA Na zalogi: DA
Količina:
Podrobnosti KLASIČNE IN STARODAVNE MASAŽE TO JE TO!

Za odpravljanje fizičnih napetosti in bolečin v hrbtu, križu, ramenskem obroču, vratu, glavi, rokah in nogah, za ponovno vzpostavitev harmonije telesa, uma, duše in duha.

Naslavljanje različnih neharmoničnih stanj z masažo, barvami in drugimi pripomočki sega tisočletja nazaj. Že takrat so Starodavni izdelali manjše prostore, kjer je skozi mavrična stekla, kristale ali dragulje, vdelane v streho, pronicala čista energija Univerzuma. Z različnimi kombinacijami, kjer so uporabljali arome in barve, masažne tehnike in zdravilna zelišča, bobne, ropotuljice in zvončke, vizualizacijo in molitve, osnovne elemente in toteme živali, amulete in podobno, so učinkovito sproščali napetosti in boleče izkušnje, ustavili notranji samodestruktivni dialog, razkrojili strahove, vzorce, emocionalne in psihične travme, negativna prepričanja in druga bolezenska stanja ter tako okrepili telo, um, dušo in duha, da se je posameznik lahko ozdravil sam.

Z magičnim dotikom se pretok vesoljne energije pospeši in takrat se svet paralelne resničnosti, brezčasnosti in neskončnosti trenutka doživi.

Masaža a'la Maginja Blinkita TO JE TO! so edinstvene masaže, ki vključujejo zvočno masažo s šamanskim bobnom, magičnimi roputuljicami in mavričnim slapom, tehnike klasične masaže in starodavne Maya masažne tehnike, barvno in aroma terapijo, energijsko barvno čiščenje čaker in zelo blagodejno delujejo tako na fizičnem kot tudi na čustvenem, miselnem in spiritualnem nivoju.

več na www.akademija-zivljenja.si