Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
Maya masaža trebuha

Maya masaža trebuha

Maya masaža trebuha je zelo vsestranska saj deluje tako na fizičnem, miselnem, čustvenem in spiritualnem nivoju, kot tudi pomaga telesu v ponovno ravnotežje in harmonijo.

Masaža traja 60 minut, zajema zvočno masažo s šamanskim bobnom, magičnimi ropotuljicami in mavričnim slapom, masažo trebuha po starodavnih majevskih tehnikah zdravilca Don Elijo Pantija, ter spiritualno in energijsko čiščenje z Maya kadilom kopal in svetim lesom Palo Santo.
Cena s popustom: 70,00 € Redna cena: 80,00 € Neto: 60 minut Šifra artikla: MAYA TREBUH Na zalogi: DA
Izdelek je bil umaknjen iz prodaje!
Podrobnosti ZGODOVINA AVRIGO MAYA TREBUŠNE MASAŽE

Maya trebušna masaža razmnoževalnih in prebavnih sistemov je poznana in prakticirana že tisoče let. Tehnike so prehajale skozi nepretrgane družinske vezi, uporabljali so jih tako zdravilci in šamani, generacija za generacijo, vse po svetu, od Centralne Amerike do Afrike, Egipta ter Kitajske. Do danes pa se je to sveto znanje večinoma porazgubilo, pozabilo in prikrilo. Z namenom.

Arvigo Maya abdominal masaža je osnovana na več kot tridesetletnem treningu in izkušjah v masažah, naprapatiki, zeliščarstvu in spiritualnemu zdravljenju Dr. Rosite Arvigo, ki je razvila tehnike, ki vsebujejo holistični pristop za zdravo nego in vključujejo masažo, anatomijo, psihologijo, zeliščarstvo, prehrano ter čustveno in spiritualno opolnomočenje.

Dr. Rosita je bila učenka in asistentka Don Elijio Pantija, enega izmed poslednjih avtentičnih Maya šamanov v Belizeju, in ravno tako pri Hortence Robinson, 73 letni zeliščarski babici v Belizeju, ki je že od svojega 13. leta pomagala dojenčkom priti na svet.

Arvigo masažne tehnike so odlične pri popravljanju zdrknjenih, povešenih ali zaskočenih maternic, za preventivo in samozdravljenje benigne povečane prostate pri moških ter za lajšanje mnogih običajnih prebavnih motenj. Dr. Rosita Arvigo je tehnike Maya masaže do danes predala več tisoč posameznikom po svetu, ki jih izvajajo na sebi in poučujejo druge.

KORISTNOSTI MAYA TREBUŠNE MASAŽE ZA ŽENSKE

"Maternica predstavlja središče ženske in če je izven ravnotežja, potem je celotno življenje ženske v neravnotežju. Maternica predstavlja ženske "druge možgane" in vključuje spiritualno središče njenega bitja" Don Elijio Panti

Ko je maternica izven položaja, takrat je življenjsko pretakanje krvi, limfe, živčnih impulzov in chi-ja (ch'ulel v Maya jeziku) do medeničnega predela, oslabljeno in prekinjeno. To ravno tako lahko povzroči zbiranje krvi, kar povzroči obloge znotraj maternice. To zbiranje lahko vodi v neobičajno izrastke znotraj maternice in menstrualne krče.

Masaža trebuha in medenice pomaga maternici, da se postavi nazaj v pravilni položaj. Ta Maya starodavna tehnika sprosti mišice in napetosti v preponi ter poravna medenico. Tako se cirkulacija krvi in limfnih tekočin pospeši ter poskrbi za odstranjevanje in izločanje nakopičenih hormonov, kar pripomore k ponovni vzpostavitvi pretočnosti v medeničnem predelu in drugih obkrožujočih organih. Vse to je bistveno za dobro medenično zdravje kot tudi za zdravo spočetje, nosečnost in porod.

Ko je prepona stisnjena, se za 40% zmanjša pretakanje krvi v spodnjo polovico telesa, kar povzroči krčne žile, bolečine, otekline in zbadanje v nogah ter pekoče pete. Ker požiralnik poteka skozi prepono, zmanjšanje pretočnosti ravno tako vodi do prebavnih težav, kronično slabo prebavo in zgago. Če medenica ni poravnana, to ovira nemoteno potekanje živčnih impulzov do najvažnejših živcev v spodnjem trebušnem predelu, kar oslabi medenično področje, ki poteka skozi sakralno, križnično odprtino. Ko medenica ni poravnana, ravno tako lahko vpliva na udoben položaj otroka med nosečnostjo.

Masaža je zelo vsestranska in deluje na fizičnem, čustvenem spiritualnem nivoju ter pomaga telesu v ponovno ravnotežje in harmonijo. Terapevti poročajo o več kot 50% uspešnosti naravnega spočetja pri parih, ki se srečujejo z zanositvenimi težavami. Pri teh terapijah sta vključena oba, ženska in moški, kot tudi nove prehranske navade, prilagoditev življenjskega stila in zeliščne terapije za povečanje plodnosti. Mnogim ženskam je uspelo ohraniti, s samonegovanjem in profesionalnimi terapijami, svojo maternico pred kirurško odstranitvijo. Posamezniki, ki se masirajo vsakodnevno, pospešijo samozdravljenje, kar jim omogoča, da okrepijo in ozdravijo sami sebe.