Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
Maya masaža hrbta

Maya masaža hrbta

Masaža traja 60 minut, zajema zvočno masažo s šamanskim bobnom, magičnimi ropotuljicami in mavričnim slapom, masažo hrbta po starodavni majevski tehniki zdravilca Don Elijo Pantija, ter spiritualno in energijsko čiščenje z Maya kadilom kopal in svetim lesom.


Od samega začetka stvarstva in vse do danes je dotik poleg zraka, sonca, vode in zemeljskih sadežev najpomembnejša 'hrana' za vse človeštvo. Človek je povezan s svetom in naravo, z dotikom, barvami, vonji, zvoki, glasbo, vibracijami in energijami, od prvega vdiha življenja do zadnjega izdiha tukaj in zdaj.
Cena s popustom: 70,00 € Redna cena: 80,00 € Neto: 60 minut Šifra artikla: MAYA-HRBET Na zalogi: DA
Izdelek je bil umaknjen iz prodaje!
Podrobnosti KLASIČNE IN STARODAVNE MASAŽE TO JE TO!

Za odpravljanje fizičnih napetosti in bolečin v hrbtu, križu, ramenskem obroču, vratu, glavi, rokah in nogah, za ponovno vzpostavitev harmonije telesa, uma, duše in duha.

Naslavljanje različnih bolezenskih stanj z masažo, barvami in drugimi pripomočki sega tisočletja nazaj. Že takrat so Starodavni izdelali manjše prostore, kjer je skozi mavrična stekla, kristale ali dragulje, vdelane v streho, pronicala čista energija Univerzuma. Z različnimi kombinacijami, kjer so uporabljali arome in barve, masažne tehnike in zdravilna zelišča, bobne, ropotuljice in zvončke, vizualizacijo in molitve, osnovne elemente in toteme živali, amulete in podobno, so učinkovito sproščali napetosti in boleče izkušnje, ustavili notranji samodestruktivni dialog, razkrojili strahove, vzorce, emocionalne in psihične travme, negativna prepričanja in druga bolezenska stanja ter tako okrepili telo, um, dušo in duha, da se je posameznik lahko zdravil sam.

Z magičnim dotikom se pretok vesoljne energije pospeši in takrat se svet paralelne resničnosti, brezčasnosti in neskončnosti trenutka doživi.