Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
Maya dnevnik nagual KUŠČAR

Maya dnevnik nagual KUŠČAR

Ključne besede: Seme, mreža, prepletenost, notranja jasnost, sejanje manifestacije, samorazvoj, plodna tla, kreacija in gestacija, cilj, cvetenje, zavedanje, starodavna seksualna sila in pozabljena modrost Svete Spolnosti..

Ročno izdelan usnjen dnevnik, informiran s starodavno Maya Tzolkin simboliko, ki v Tebi aktivira DNK, starodavno energijo in celični praspomin ter Te premakne v Čas po Veliki Spremembi ali v Zlato Dobo, kot tudi je namenjen Tvojemu dnevnemu sledenju Tzolkin energij, Tvojim lastnim spoznanjem in odkritjem.

Dimenzije14x11,5 cm, vsebuje 256 praznih oz. črtanih strani.
Novo 10% popust
Cena s popustom: 40,50 € Redna cena: 45,00 € Neto: 1 kom Šifra artikla: D-KAT-KUSCAR Na zalogi: DA
Količina:
Podrobnosti Ker je Kan povezan s semenom, ki simbolizira potenical novega življenja, predstavlja kuščar ustvarjalnost in seksualno moč ter prinaša osebno srečo. Božanske stvaritve se nenehno spreminjajo in razvijajo, zato je ta energija primerna za navezovanje stikov in ustvarjanje novih poznanstev. Dopusti svojim skritim sposobnostim, da se razcvetijo.

Odpri svoje bistvo globoki podpori in obilju vesolja ter začuti skrivnostnost kozmične enosti v sebi in svoji okolici ter se spomni, da je vsa kreacija izraz Božanske Ljubezni, ki nas z notranjo energijsko mrežo povezuje skupaj v ENO veličastno spritualno ZAVEST in nam razkriva, da je v vsakem izmed nas delček vsakega in vsega, kar je bilo, kar je in kar šele bo. In lak ech ala kin ali Ti si Jaz in Jaz sem Ti.

več v rubriki Horoskop in Koledar ali na www.akademija-zivljenja.si