Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
BlinkitArt joga podloga 10

BlinkitArt joga podloga 10

Kanaliziraj svojo spiritualno energijo in prakticiraj asane na BLINKITArt joga podlogi, izdelani je iz naravne nedrseče gume, osnovane na mrežasti tkanini, ki zagotavlja odlično oblazinjanje in oprijem.

Lastnosti BlinkitArt joga podloge:
- Ljubeče ročno narejena po naročilu v Londonu, UK
- Gumjasti del in mreža narejena po meri
- 4mm debelo oblazinjenje za dodatno oblazinjenje
- Nedrseča podlaga iz naravne gume
- Dober oprijem na mreži
- Okolju prijazen, higieničen material
- Za najboljši rezultat uporabi bose noge
- Vključuje trak za nošnjo
- Lahka, vendar trpežna
- Velikost: 63x180 cm
- Strojno pralna

Postavi se v položaj in uživaj v ultimativni joga vadbi na svoji čudoviti BlinkitArt joga podlogi. Higienska, trajna, lahka in s priročnim trakom za nošenje. BlinkitArt podloga je kot nalašč za izkušene strokovnjake ali začetnike.

BlinkitArt vzorec je printan na mehko podlago, ki je potem ročno sešita na mrežo in nedrsečo gumijasto podlago. Upoštevaj splošna navodila za uporabo in tvoja joga podloga ti bo hvaležna.

Poseben proces printanja ustvari globok, bogat, vibracijski BlinkitArt print, ki skozi čas ne bo zbledel.
BlinkitArt joga podloga je strojno pralna, ima naravne higienične lastnosti. Obriši jo s toplo, vlažno krpo, vsakič, ko končaš z vadbo, in jo operi strojno na 30 stopinj za globlje pranje. Če potrebuješ dodaten oprijem za bolj kompleksne položaje, obrni svojo podlogo na glavo in uporabi teksturno gumljasto stran, ali daj na vrh podloge brisačo iz mikorfibre.

Pomembno: tako, kot veliko joga podlog, se lahko na začetku rahlo viha, ko je čisto nova, zato potrebuje nekaj časa, da se popolnoma uleže. Predlagam, da jo uporabljaš, kot je le mogoče na začetku – jo raztegneš pred TV, hodiš po njej, da se popolnoma zravna...
Novo
Cena: 120,78 € Cena brez DDV: 99,00 € Znesek DDV: 21,78 € Neto: 1 kom Šifra artikla: BA-LOVE-JOGA10 Na zalogi: NE (rok dobave 6-12 dni)
Količina:
Podrobnosti Vsak izdelek je narejen z ljubeznijo po naročilu - cca. od 3 do 5 dni za samo izdelavo + cca. 3 do 7 dni za dostavo, saj so BlinkitArt legice narejen v Londonu. Podrobnosti o sami dostavi prejmeš ob naročilu posameznega izdelka.