Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
BlinkitArt legice 1

BlinkitArt legice 1

BlinkitArt legice so narejene iz vrhunskih materialov in z nebledečim, trajnim printom. Možno jih je naročiti v treh različnicah - dolge, 3/4 in kapri, v rahlo svetleči ali mat likra različici, in s katerimi boš vedno v koraku z najnovejšo modo.

Ročno narejene z ljubeznijo v Londonu, 2-letna garancija.

Velikosti: XS, S, M, L, XL, 1XL, 2XL, 3XL, 4XL

BlinkitArt legice lahko nosiš za različne priložnosti.

Strojno pralne na 30 stopinj! Ni potrebno likanje!

Raztegni BlinkitArt legice do limita in vrnile se bodo nazaj in se prilagodile tvojemu telesu celo po mnogih nošenjih. BlinkitArt legice iz poliestra-likre so mehke, zelo prijazne in enostavne za negovati. S printi, ki nikoli ne zbledijo in s konstrukcijo, ki traja, želimo, da so BlinkitArt legice s teboj vedno in povsod ;) – na jogi, večerji ali na zabavi.
Novo
Cena s popustom: 45,00 € Redna cena: 55,00 € Neto: 1 kom Šifra artikla: BA-LOVE-LEG1 Na zalogi: NE (rok dobave 6-12 dni)
Količina:
Podrobnosti Vsak izdelek je narejen z ljubeznijo po naročilu - cca. od 3 do 5 dni za samo izdelavo + cca. 3 do 7 dni za dostavo, saj so BlinkitArt legice narejen v Londonu. Podrobnosti o sami dostavi prejmeš ob naročilu posameznega izdelka.

LEGICE in KAPRIS HLAČE, PRINTANE PO NAROČILU

Iz joge na večerjo v BlinkitArt telesno objemajočih, potiskanih legicah.

Ročno izdelani produkti so narejeni v Londonu (in USA ter Kanadi), brez izkoriščanja delovne sile.
BlinkitArt legice ne samo, da izgledajo dobro, vendar se nosijo odlično in imajo dolgo življenjsko dobo.
Izdelane so iz 88% poliestra in 12% spandex (likra), izdelane v Londonu (USA in Kanadi).

Vsak par legic je printan in šivan na roke v Londonu, Angliji (Montreal, Kanadi, California, USA). Tkanina je izdelano ekskluzivno samo za proizvajalca, narejeno v Montrealu.

Legice BlinkitArt lahko nosiš, ko si aktiven, ali, ko greš ven.

Legice BlinkitArt te objamejo na vseh pravih mestih in ustrezajo vsem vrstam telesa, ker se kompresijsko prilegajo zarado visoko kakovostne likre. Živi printi, ki nikoli ne zbledijo po pranju in ultra kompresijska tkanina, ki ohranja obliko tudi po večkratni uporabi.

Tkanine EcoPoly

Raztezlijva tkanina ima značilnost EcoPoly vlaken. Ta vlakna so smatrana okolju prijazna, saj zahtevajo bistveno manjšo porabo energije in vode skozi samo proizvodnjo.

MISLI GLOBALNO – DELUJ LOKALNO

Ecopoliester

Tekstilna industrija je smatrana, kot ena izmed najbolj ekološko škodljivih na svetu. Poleg vode, elektrike, toplote in kemikalij, uporabljenih v proizvodnji tkanin, so stroški astronomski.

Agencija za zaščito okolja v ZDA poroča, da proizvodnja tkanine tipično zahteva do 132 litrov vroče vode za vsake tri kg končnega produkta.

Naraščajoče okoljske zaskrbjenosti nas sili, da ponovno premislimo vlogo, ki jo igramo in odgovornost, ki jo imamo v odnosu z okoljsko katastrofo.

V zadnjih nekaj letih smo lahko priča velikim korakom v sprejemanju in povpraševanju organskih tkanin, in tkanin, ki so narejene iz okoljsko varnejših produktov, kot je bambus.

Ravno tako lahko vidimo recikliran poliester in najlon, ki postaja pomemben del tekstilne industrije , ki dobesedno poskuša očistiti svoje delovanje.

BlinkitArt izdelki so en korak naprej, uporabljajoč zadnjo tehnologijo ali sistem tkaninskega procesa, ki zmanjša količino vode, porabljene skozi izdelavo tkanine iz poliestra.

EKO POLIESTER
Manj je več!
70% manj vode.
70% man elektrike.
70% manj toplote.
PRIHODNOST ŠTEJE!

Povprečno izdelava enega metra poliestra porabi 13 litrov in večko kot 29000 kj elektrike. Po drugi strani izdelava 1 metra EKO POLIESTRA porabila samo 3,9 litra vode in 8700 kj elektrike.

Naredi okoljsko zavestno odločitev! Izberi EKO POLIESTER!

Tkanina je srednje težka in trpežna, in hkrati diha, se razteza in prilega tvojemu telesu, objame vsa prava mesta in je po pranju še vedno enaka. Svoje BlinkitArt legice lahko nosiš znova in znova, in ne bodo izgubile svoje oblike.

Po mnogih mesecih testiranja pralnosti, vzdržljivosti in udobnosti, so v tovarnah v Londonu, Monteralu in Californiji razvilni svojo lastno popolno formulo za legice. Z namenom ustvariti veličasten produkt, je potrebno izbrati najboljše materiale.