Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
Hipnoza Aktivacija 260tih izvornih energij - tekst

Hipnoza Aktivacija 260tih izvornih energij - tekst

Po novem si lahko naročiš tudi popoln scenarij hipnoze Aktivacija 260-tih izvornih energij in si posnameš svojo lastno hipnozo ter jo potem poslušaš minimalno 30 dni.

Hipnoza je naravno stanje uma!

Kaj, če ti povem, da imaš v sebi vse, kar potrebuješ, da zaživiš najboljšo verzijo samega sebe v tukaj in zdaj?

V sebi imaš mogočen bio računalnik, ki je v samem bistvu kvantno polje, kjer že vse obstaja.

Vse, kar si si sposoben, sposobna zamisliti že obstaja v eni izmed neskončnih resničnosti. Od tebe pa je odvisno in od tvoje podzavesti in zavesti ter vibracijske in frekvenčne naravnanosti, v kateri resničnosti živiš oz. boš živel-a.

Hipnoza je ena izmed najstarejših in najhitrejših in najbolj učinkovitih tehnik za spreminjanje vzorcev in navad, ki nič več ne služijo tvojemu najvišjemu namenu.

In ne samo za to! Ravno tako je hipnoza ena izmed najučinkovitejših in najcenejših metod, poznanih človeku, pri uresničevanju svojih sanj v resničnost v tukaj in zdaj.

Danes milijoni po svetu uporabljajo različne hipnoze za doseganje željenih ciljev. Najbolj uspešni in najbogatejši ljudje v zgodovini časa so uporabljali in še vedno uporabljajo hipnozo za manifestacijo vsega, kar si je njihov veličastni um sposoben zamisliti.

Da bi živel-a najboljšo verzijo same-ga sebe v tukaj in zdaj, te dejansko loči samo en klik in tvoje potovanje se lahko prične.

Priporočljiv čas poslušanja hipnoze je minimalno 30 dni. Maksimalni čas poslušanja je neomejen.

Hipnozo lahko poslušaš zvečer, medtem, ko spiš, in takrat največ zase zares narediš, saj namesto, da bi ponoči premleval-a dogodke dneva, se naravnaš na najvišje stanje zavesti, kjer je vse mogoče in kjer je vse popolno, in kjer ti živiš najboljšo verzijo same-ga sebe.

Ni nemogočih sanj, je samo naše omejeno dojemanje tega, kar je mogoče!

Po uspešno opravljenem nakazilu prejmeš na svoj email naslov popoln scenari hipnoze Aktivacija 260-tih izvornih energij v PDF obliki, ki si jo potem preneseš na pameten telefon ali računalnik, ali sprintaš in posnameš svojo lastno hipnozo.
Novo
Cena s popustom: 53,68 € Cena brez DDV: 44,00 € Znesek DDV: 9,68 € Redna cena: 93,94 € Neto: 1 kom Šifra artikla: HIPNOZA2A Na zalogi: DA
Količina:
Podrobnosti S spoštovanjem, ljubeznijo, hvaležnostjo in svetlobo,

Blanka Thomas, Maginja Blinkita,
certificirana hipnoterapevtka
članica združenja Ameriških Hipnotizerjev