Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
Jaz Multidimenzionalno Bitje Tzolkin

Jaz Multidimenzionalno Bitje Tzolkin

Že poznaš svojih 13 energij? Kdo v najglobljem bistvu si? In kako te vidijo drugi? Poznaš svoje moči in šibkosti, sončne in senčne strani? Ali veš, kdaj imaš svoj 260-dnevni rojstni dan? Ali veš, kdaj imaš 13-dnevni cikel Kreacije?

Ali veš, da imaš 13 različnih poslanstev, ki se med seboj prepletajo in povezujejo in ustvarjajo eno veličastno energijo - tebe samega? Ko enkrat prebudiš v sebi svojh 13 energij, se ponovno povežeš s svojo izvorno energijo in postaneš zavestni kreator sebe in svoje resničnosti. In tako se premakneš iz sveta pomanjkanja v svet obilja.


Vse to v svoji osebni JAZ – MULTIDIMENZIONALNO BITJE – TZOLKIN izveš.

Za izdelavo pošlji točen datum, uro in kraj rojstva.

Svoj osebni Jaz - Multidimenzionalno Bitje - Tzolkin v PDF obliki prejmeš po opravljenem plačilu na svoj email naslov v 48 urah!

Za poglobljeno raziskovanje svoje lastne veličine in vsega, kar je svetujem MAYA TZOLKIN BLUE PRINT DNK KODA, ki ti razkrije tudi tvoje dneve požiga, tvoje osebno kozmično drevo življenja in tvojo energijo preteklosti ali spočetja, pa energijo prihodnosti ali Usode, komplementarne in harmonične partnerje, in kjer na koncu prejmeš tudi osebno sporočilo Starodavnih in Maginje Blinkite.
Novo
Cena s popustom: 99,00 € Redna cena: 130,00 € Neto: 1 kom Šifra artikla: JAZTZOLKIN Na zalogi: DA
Količina: