Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
3-dnevno šolanje TO JE TO!

3-dnevno šolanje TO JE TO!

"Dotik je prvo čutilo, ki se razvije ob našem rojstvu"

3-dnevno šolanje klasične in starodavne masaže TO JE TO!, ki ga vodi Maginja Blinkita, dolgoletna maserka klasične masaže, Maya Abdominal masaže, Faraonske, Indijanske ter refleksne masaže stopal.

NOVO ŠOLANJE BO V DRUGI POLOVICI 2017

Na 3-dnevnem šolanju se bomo tako posvetili teoretičnemu in praktičnemu delu klasične in starodavnih masaž:

* masaža hrbta
* masaža trebuha
* masaža rok in nog / dlani in stopal
* masaža glave in obraza

3-dnevno šolanje je namenjeno tako tistim, ki se šele spoznavate s tovrstnim načinom harmoniziranja telesa, uma, duše in duha. Za vse tiste, ki že imate izkušnje na področju masaže, pa bo tovrstno šolanje dodatek in osvežitev v vaši praksi.

Maksimalno število udeležencev je 8, zato si svoje mesto v skupini si rezerviraj že danes na email: tojeto@akademija-zivljenja.si ali gsm: 051 320 444, Blinkita.

Rezervacijo se potrdi s plačilom akontacije v višini 70 € na poslovni račun Akademije Življenja, Pod hribom 22, Ljubljana, pri NLB: SI56 0230 9025 6168 814 sklic 00 2012, namen: 3-dnevno šolanje masaža TO JE TO!.
Novo
Cena s popustom: 350,00 € Redna cena: 400,00 € Neto: 1 kom Šifra artikla: MASAZA-TOJETO Na zalogi: DA
Količina:
Podrobnosti Stara resničnost se ruši in mnogi po svetu smo prepričani, da bomo v Novi Resničnosti počeli čisto druge stvari, kot jih počnemo danes, da se bomo vrnili nazaj k Naravi, nazaj k Sebi in k izvornemu Bistvu. Transformacija z energijami, z masažnimi tehnikami, z zdravilnimi zelišči, osnovnimi elementi (voda, zrak, zemlja, ogenj), z molitvami in kadili so novi starodavni načini, ki že zavzemajo svoje mesto tukaj in zdaj. V samem bistvu pa so to starodavne tehnike, ki jih je človek uporabljal že od samega začetka stvarstva in ki so jih nekatera ljudstva, kot so Maji in inka, ohranili do danes, ne glede na današnjo modernizacijo.

Zakaj masaža? »Dotik je prvo čutilo, ki se razvije ob našem rojstvu.«

Z dotiki tako komuniciramo vse od našega rojstva in je prva oblika, ki jo razvijemo za spoznavanje s svetom. Z dotiki lahko tako bolj pristno komuniciramo med seboj. Naše 'tačkice' ali roke so podaljški našega srca in ko se nekoga dotaknemo z dlanjo, se ga v bistvu dotaknemo s svojim srcem.

Še nedolgo nazaj je bilo tako, da je vsaj eden v družini, ponavadi so bili to dedki in babice, znal masirati in pomagati svojim domačim pri raznih tegobah.

In še nedolgo nazaj je vsak zdravnik splošne medicine ravno tako obvladal masažne tehnike, gibe in prijeme. In ponavadi je bilo tako, da ko je pacient prišel do zdravnika, ga je ta najprej dobro pregnetel, in šele potem lahko povedal več, kaj je narobe s posameznikom in kakšno vrsto terapije potrebuje. Danes pa nas zdravniki pogledajo od daleč in že določijo diagnozo...kot da bi bili jasnovidni...vsaj tako se obnašajo. No, ali veš, kaj pomeni DIAGNOZA v latinščini? 'Di' pomeni 'dva' in 'agnoza' 'tisti, ki ne ve' ... in tako pomeni 'diagnoza' v samem bistvu, »dva, ki ne vesta – zdravnik in pacient!

Kdaj se je to znanje pozabilo?
Ko smo vstopili v svet ali resničnost uma in ega, kar se je po prepričanju Majev zgodilo dobrih 500 let nazaj, so besede postale pomembnejše od dotika in takrat smo nehali pristno komunicirati med seboj – z dotikom. Zdaj, ko prehajamo nazaj v svet srca, bodo dotiki zopet postali pomembnejši kot tisoč izrečenih besed! Juhu!

Zato te vabim, da se udeležiš 3-dnevnega šolanja MASAŽA TO JE TO!, kjer boš na celičnem nivoju zaktiviral-a to starodavno znanje in prvinski način komunikacije, spodbudil-a svoje telo, da se začne zdraviti samo ter gre z evolucijo iz homo sapiensa v homo luminusa ter se spomnil-a mnogih pozabljenih stvari, ki so še kako pomembne za današnji čas in za čas v katerega vstopamo.